Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | September 3, 2018

Brunch i Stockholm- Trattorian

Den här morgonen blev lite annorlunda, jag sitter på söder i Depends fotostudio. Jag skulle bara hit för att godkänna bilder inför en kampanjen som jag gör med dom men jag satt så bra här att jag stannar en stund för att jobba och käka lunch med dom.
Igår så gick jag, Billy, Staffan och Daniel till Trattorian som ligger på Norr Mälarstrand för att käka brunch. Det var ganska länge sedan jag gjorde det men det måste bli standard varje söndag för satan vad mysigt det är. Att äta god mat med sina vänner är ett perfekt sätt att avsluta veckan på.
Jag hade aldrig vart på Trattorian innan trots att det ändå ligger ganska nära där jag bor och när vi kom in där så var det som att vi kom ifrån Stockholm. Det var en helt annan oas, en helt annan känsla. Jag sa till Billy att det kändes lite som att vara i Lomma på något sätt. Vi satt nära vattnet, inredningen gjorde mig så avslappnad, stämningen var så mysig med livemusik där det spelades akustiska covers. Med andra ord ett Annica-ställe. Jag ville sitta där i flera timmar och bara njuta och kom på att den här vägen borde jag ta när jag går ut med Stitch på morgnarna för att smita in för en kaffe. Om dom har öppet så tidigt!?
Det var brunchbuffe och det var italiensk. Det som är jobbigt med buffé det är att jag vill äta allt och mycket men magsäcken är alldeles för liten. Och det spelar ingen roll om jag vilar i några minuter, jag blir liksom mindre mätt. 😀
Men ett supertrevligt ställe, skönt att äta på om man känner att man vill “komma iväg” lite från stadskänslan. 🙂

Koffeinfri cappuccino. Det första jag kollade in var såklart efterrrättsbuffen, alltså hello!Deras crème brulee var såååå god!Det fanns även en ost och kexvagn.Och en glassvagn, hur fin är inte denna!? I kön till pizzan. 😀 Jag och Daniel med varsin lemonad.Pizzan var sååå god! Men jag fick bara i min halva för sedan kom en geting och satte sig på den så jag kastade iväg den i skräck haha.Billy och Staffan, dessa människor är så jäkla fina!Jag åt av alla efterrätter men deras smulpaj med mascarpone var det sista jag fick i min innan jag var proppmätt!


4 kommentarer4 kommentarer om “Brunch i Stockholm- Trattorian”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här