Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:46 | August 30, 2018

Yes I am- Cacharel

Innehåller adlink

Om du är ett fan av Juicy Coutures dofter så kommer du att älska denna. Så fort jag öppnade förpackningen så föll jag för den fantastiska flaskan och det tog emot att ens spraya den för det här är något som man mer vill ha som prydnad.
Doften är en hyllning till kvinnan som skriver sin egen historia. Yes I Am: en flaska i form av ett läppstift som är den ultimata symbolen för kvinnlighet. En röd läppstiftskula med fin gravyr och rökfärgat svart quiltat glas … så chict och glamoröst det bara kan bli.
Yes I Am-doften är den första “Spicy Cremoso”-doften från Cacharel. Det kryddiga och krämiga ackordet är smått beroendeframkallande och sveper sig kring huden med sitt sensuella hjärta av blommiga toner med en boost av energi. Toppnoter av mandarin och hallon. Ett sensuellt hjärta av ingefärsblomma, gardenia och jasmin. Med ett krämigt ackord av kardemumma.
Jag skulle vilja säga att det här är en doft för personen som verkligen vill sticka ut och få uppmärksamhet. Men ärligt talat så är det här verkligen en doft för den som vill gå ut och få sig ett ragg, för jag är övertygad om att det är svårt att motstå denna på dansgolvet. 😀
Pris: 50ml 620kr 465kr– Klick!


10 kommentarer10 kommentarer om “Yes I am- Cacharel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vilken fin flaska!

  Reply
 • Ja den är så vacker 😍

  Reply
 • Hej! Har du nåt tips på hur man får bort porer på näsan?
  Har precis köpt massa nya ansiktskrämer, rengöring etc, efter år att ha endast tvättat m tvål.., men det hjälper inte!
  Mvh / vilse i skönhetsdjungeln

  Reply
 • Älskar flaskan!! =)

  Reply
 • doften är jättefin men kan inte sluta tänka på min hunds könsorgan när jag ser flaskan.. den lilla rosa som ibland tittar fram i tid och otid 😂

  Reply
 • Hej! Vill bara först och främst säga att jag älskar din blogg! <3
  Undrar om du har testat Kiehl ansiktsprodukter och vad du tycker om de i så fall?

  Reply
 • Varför dumpade du Elin som frysör när du inte fick det grattis längre? Trodde du tyckte hon var en fantastisk frysör?

  Reply
 • Elin avslutade sina samarbeten då hon har otroligt mycket med sin hårdvårdsserie bland annat och jag fick ett erbjudande från en annan frisör som också är grym! Jag är en reklampelare, inget man kan sticka under stolen så jag inledde ett nytt samarbete men tycker fortfarande att Elin är grym!

  Reply
 • Så du skall gå på hennes bröllop då

  Reply
 • Du kan läsa allt i mitt senaste inlägg…

  Reply