Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | August 30, 2018

Min första riktiga dejt

Innehåller adlinks

God morgon!
Träningsvärken är så välkommen men jag har inte sovit sådär jättebra inatt då jag haft två hundar i sängen som mer eller mindre puttat ur mig. Jag vet inte vad jag har gjort dom men det kändes verkligen som att det var två mot en och jag överdriver inte om jag säga att jag sovit på en yta av max 50cm inatt…
Så jag känner mig både stel och ganska trött men jag måste ju ändå medge att det är bra mysigt att ha hundar i sängen. 😀

Här är lite bilder från NK-galan som var i måndags, det var ganska trevligt att komma iväg på en sådan tillställning men det finns en anledning till varför jag inte går iväg och det är för att jag känner att jag gör mer nytta av att vara hemma, ta hand om mig själv eller jobba. Men det är liksom inte det egentligen som det här inlägget kommer att handla om för jag tänkte berätta om min dejt igår. 😀 Min första riktiga middagsdejt och då vi båda var överrens om att det inte skulle vara en stel middag där man behövde dra på sig klackar och glittrande örhängen så bestämde jag att vi skulle till Art. Jag är ju en människa som alltid är i tid, det är nästan lite läskigt och det var jag även igår. 19:00-prick stod jag på art och ingen dejt hade kommit så jag tog en Pepsi Max i baren och snackade lite med Roy som äger stället.
10 min senare hade ingen dejt dykt upp och jag började tänka “är det nu som jag kommer bli dissad och vad ska jag göra då?” denna typ av tankar ploppade upp i min skalle och men sedan kände jag hur någon tog mig om ryggen och det var han.
Jag kommer inte gå in på detaljer men det var en väldigt lyckad första dejt, vi var där i över tre timmar och sedan fick jag ett sms av Pischa som påminde mig om att inte glömma Duchess så runt halv elva rundade vi av men fortsatte att skriva till varandra. Vi kommer faktiskt att träffas idag igen men inte på någon dejt utan det är för att vi båda är bjudna till samma tillställning ikväll. En gemensam vän till oss inviger sin musikstudio men det ska bli kul att hänga igen. 🙂

Örhängen- IvyRevel men är tyvärr slut… Byxa- Klick! // Blus- Klick!Skor- Klick!


7 kommentarer7 kommentarer om “Min första riktiga dejt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här