Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | August 29, 2018

Mid length or Lob?

Okej vart jag än tittar så är det lobs…lobbar… hur säger man lob i plural? I alla fall- överallt. Jag är ju lite så att jag vill inte ha det som alla andra har utan den 4 åriga lilla flickan i mig skriker inombords “gör tvärtom”.
Jag har alltid gjort tvärtemot det som sägs eller ska göras och det har ju fasen fungerat riktigt bra. Men nu var jag ju sugen på att plocka ur allt löshår, klippa det kort som förut men nu när det är så många som har det vill jag göra något annat. Samtidigt som jag vill ha en kontrast, det är lite så jag vill jobba med mitt hår -stora kontraster. Men då det är så många nu som klippt lob så funderar jag på om jag ska satsa på någon med mid lenght. En mer rakt avklippt mellanlängd, jag behåller löshåret så det är en rejäl jäkla mid lengt man. Vad tror ni om det?
Det enda som jag känner med att klippa av håret det är att jag inte känner mig riktigt fin om jag inte fixar med makeup och som ni vet nu så använder jag knappt någon. Jag känner lite att har man mycket hår så behövs inte så mycket styling i övrigt. Klipper man av håret ja då får man förlita sig på annat, som tex makeup… Jag ska bolla lite idéer med @ThereseFrieberg och höra vad hon har att säga. 😉

Bob och lob. För er som inte vet så är alltså en Lob en längre variant av en Bob. Och en Bob är något kortare än till axlarna. 😉

Mid lenght. Titta på den på bilden i längst upp i mitten, vad tror ni om något sådant fast lite mer tydligare och rakare avklippning?


23 kommentarer23 kommentarer om “Mid length or Lob?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker personligen mid lenght är skittråkig!! Det är ju den längden man får när man haft en kortare frisyr å sen vill ha långt å låter håret växa😏.. Tycker antingen axelkort eller behåll ditt långa men kanske mörkare till hösten😋

  Reply
 • Medel längd är fint. Många passar i det. Och lättskött.

  Reply
 • Ja och det är lätt att sätta upp när man ska träna 🙂

  Reply
 • Jag förstår ditt tänk men jag vill nog inte ha som alla andra. Kanske kör en Britney tillslut :O 😀

  Reply
 • Menar du hon som har solglasögon?. Du har så fint ansikte så det syns mer när du har kortare hår. Jag menar kortare änn du har nu. Själv funderar jag på en lob och tona eller slinga. Lycka till. Jag går nog till liljeholmen
  men inte just nu. 😊

  Reply
 • Tror att hon menade den ovanför, tjejen med svart hår. Jag gillar också tjejen med solbrillor, enkel och snygg frisyr. Jag röstar på den 🙂

  Reply
 • Nej jag menar hon i kollaget längst ner, hon i mitten där 🙂

  Reply
 • Aha, tack. Näe, tråkig frisyr. Jag har svårt för hår som ligger platt på skallen och halva ansiktet för att sedan spreta åt alla håll. Säkert praktiskt, man behöver inte borsta eller styla det så noga 🙂

  Reply
 • Nej jag menar kollaget längst ner, hon i mitten där 🙂

  Reply
 • Neeeej, behåll ditt långa!!!

  Reply
 • Du tycker inte jag ska göra det längre då? 😀

  Reply
 • Det är snyggt men kanske någon cm kortare än bilden. Sen så växer alltid håret ut igen. Det ser mkt fräschare ut med axel långt hår än jätte långt. Jag tycker långt hår passar de som mig själv så som har äkta hår. Ni som har löshår det är fint med men det ser liksom inte äkta ut på något sätt. Det är många som klipper håret kortare nu. ❤️ Sen är du fin i både kort och långt

  Reply
 • Ja och vill jag ha det långt så använder jag bara mig av extensions så hur snabbt det växer ut bryr jag mig inte så mycket om 🙂

  Reply
 • Du är snygg i ALLT! Har du slutat gå hos Elin? Isf varför?

  Reply
 • Vi valde att sluta vårt arbete tillsammans och jag började gå till Therese som jobbar på Bangs. Hon är fenomenal!

  Reply
 • Hoppas att det inte är sant som Elin förklarar det hela, att Annica vägrar betala och vänskapen tog slut. Samtidigt varför skulle hon ljuga?
  Det är för jäkligt med folk som utnyttjar sina vänner, även om det är en nära vän så har alla räkningar och fult att sko sig på andra.
  Jag blev besviken då jag läste förklaringen, svårt att tro det men, men…..

  Reply
 • Så var inte fallet. Hon valde att avsluta då hon har otroligt mycket med sin hårdvårdsserie bland annat och jag fick ett erbjudande från en annan frisör som också är grym! Jag är en reklampelare, inget man kan sticka under stolen så jag inledde ett nytt samarbete men tycker fortfarande att Elin är grym!

  Reply
 • Jag tog steget i våras och klippte mig som Ariana från Vp-rules. Ariana252525 på insta. Har aldrig varit så nöjd som med denna frisyr!!

  Reply
 • Fan vad nice alltså! 😀 Så snyggt!

  Reply
 • Jag vet inte,men jag har problem med att jag tycker inte det är snyggt om man har löshår som är mycket längre än sitt riktiga, det syns och ser inte bra ut. Jag tycker löshår ska bara vara ett lite stöd för fylligare hår, det är vad jag tycker🙈

  Reply
 • Nej är det bra gjort så syns det verkligen inte. Det gäller ju att styla till det bra varje dag så att det ser bra ut men tyvärr är det inte alla dagar som man har tid…

  Reply
 • Jag tycker att det är sjukt snyggt med lob SÅ LÄNGE man orkar styla det. Jag har vid flera tillfällen klippt av mig håret och ångrat mig massor efteråt eftersom jag har glashår och helt omöjligt att göra någonting med. Det såg lite ut som att jag hade en slickad potta över skallen 😛

  Reply
 • Ahahaha skickad potta 🙈
  Jag har också glashår så jag förstår vad du menar 😒

  Reply