Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:46 | August 29, 2018

Jag ska på dejt

Jag ska snart åka in mot stan på en middag, och som rubriken lyder ska jag på dejt. Alltså jag har aaaaaldrig vart på en dejt innan där middag är inkluderad, jag har aldrig tackat ja till en middag just för att jag är så rädd att det ska bli stelt. Så det sa jag till honom att det får inte vara på något fancy pancy ställe där man måste vara uppklädd, det är så viktigt att man känner sig bekväm. Och då fick jag äran att bestämma ställe och jag visste exakt vart vi skulle gå, så det känns bra! Men jag måste nog säga att jag är lite nervös, vad fan…
Jag har ju egentligen inte tid med killar, överhuvudtaget. Jag har knappt tid för mig själv så hur ska jag då ha tid med en kille men när han frågade så föll det sig naturligt att säga ja. Vi träffades i somras på Summerburst i Göteborg, det här var på efterfesten på Push. Jag stod och snackade med en killkompis som jobbar med Summerburst, han kom fram och dom började snacka. Det var så hög ljudnivå så jag uppfattade inte vad dom pratade om och nu till det lite komiska. Han hade samma färg på sin tröja som de andra som arbetade på Push så jag kopplade det som att han jobbade där. Så jag sa till honom “kan du ta mig till personaltoaletten” men han tittade bara konstigt på mig. Jag tänkte att han kanske inte förstod att jag fick gå på den så jag haffade en annan som jobbade där varav han tog mig dit.
När jag sedan kom tillbaka stod dom fortfarande och snackade så jag hoppade in i samtalet för att presentera mig och när han säger sitt namn kopplar jag vem killen är. Well, that was awkward… Skämdes lite sådär och bad så mycket om ursäkt men det slutade med att vi bara stod och skrattade åt det.
Nästa dag såg jag att han hade skrivit till mig på Instagram och sedan dess har vi liksom hållit kontakten. Vi träffades även på Summerburst i Stockholm och jag känner mig väldigt avslappnad med honom så därför kändes det okej att tacka ja till att gå och käka middag. Så ja, 28 år och aldrig vart på en riktig middagsdejt innan… det är inte dåligt. Vi får se hur det här går, wish me luck! 😀


12 kommentarer12 kommentarer om “Jag ska på dejt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här