Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | August 29, 2018

Bloppis!

Här har ni oss som ska vara med, fråga mig inte vart dom fick den där bilden ifrån på mig haha! Alla helt fancy med nytagna modellbilder och så den där på mig från ett litet event för tre år sedan… Well jag ska ta mig ett snack med den skyldige hahahah!

Hej allesammans!
Idag gick jag en helt annan runda med Stitch och stannade till i en hudrastgård för att leka, kände verkligen att jag behövde en ny runda då jag gått samma i typ ett års tid…
Jag ska faktiskt alldeles strax ta mig till Nordic Wellness, igår kväll kände jag sådant sug efter ett styrkepass. Några biceps curls, chins, front squats etc, jag har fasen saknat att köra tunga styrkepass så jag ska hoppa upp på cykeln och ta mig dit.
Jo jag blev tillfrågat att vara med på en bloppis nu på lördag och jag har ju inga saker att sälja förutom SPLY Sportswear. Jag har precis fått en påfyllning av plaggen och istället för att slänga ut allt på hemsidan så tänkte jag att jag kan sälja dom där för då kan jag sätta ner priserna lite då vi slipper fraktkostnaden och paketering. Det som kommer att finnas är tights, linnen, shorts och mjukisset. 😀
Detta är då i Solna Strand, jag personligen har ingen aning om vart det är så det här kan bli spännande. Men från T-centralen tar det 15 minuter med tunnelbanan så det är ju inte alls långt borta. Tänk på att ta med er en väska/ påse som ni kan ta era härliga inköp i,  så vi kan skona miljön så gott vi kan. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Bloppis!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul!!Har du inget smink mm du kan sälja??
  Ska försöka hinna dit på lördag🏃‍♀️🤸🏼‍♂️💋

  Reply
 • Nej dessvärre inte…
  Ja gör så 😀

  Reply
 • Nämen nej, lägg ägg, jag är bortrest i helgen!! Jag som så gärna har velat lägga händerna på ett par tajts. Typan!! 🙁

  Reply
 • Fasen då :O

  Reply
 • Jag som så gärna vill köpa ett par SPLY tights.. men så bor jag inte i Stockholm. Kan du inte lägga ut några på hemsidan? ☹️🙏🏻

  Reply
 • Om det blir några kvar så kommer dom ut på sidan 😉

  Reply
 • Vill också köpa ett par tights men bor inte heller i Stockholm.. då blir det till att vänta ytterligare alltså 😛

  Reply