Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:41 | August 29, 2018

Ansiktsbehandling- The Special Treatment

Igår var jag och gjorde en ansiktsbehandling hos Skin Agency, jag har gått där väldigt länge för att ta hand om min hud för trots att den är bra så behöver den boostas lite extra då och då. Så jag bokade in The Special Treatment hos Cornelia:
Behandlingen är helt anpassad efter person, hud och behov. Påbörjas alltid med en ordentlig djuprengöring, hudanalys och konsultation och sedan fokuseras det på valt område för att ge kunden resultat. Här kan man lägga till det som behövs som exempelvis olika kemiska peeler för behov eller extra fukttillförsel med Infuzion. Hudvårdsrekommendationer går att specialanpassa då Skin Agency arbetar med flera olika ledande hudvårdsmärken. Så det som ingår är då:
-Analys samt konsultation och rådgiving
-Djupgående rengöring
-Peeling anpassad efter behov och hud
-Porrengöring med ånga
-Lätt nackmassage
-Ansiktsmask
-Avslutande produkter
Så fort jag lade mig på bädden så kände jag direkt av att jag vart vaken sedan 5, jag somnade till och från och det var så himla skönt att bli ompysslad. Till och med under själva portömningen njöt jag för att jag visste att skiten skulle bort. Jag är ju en BUS-narkoman och det sätter sig väldigt lätt i porerna så Cornelia fick klämma en del plus att jag hade lite pormaskar på hakan och runt näsan, standard. Det var ju ganska länge sedan jag gjorde en portömning och tydligen ska man göra det ca var 8e vecka så jag bör kunna tänka lite att när jag går till frisören så ska jag också boka in ansiktsbehandling. 😉
Jag fick en timmas behandling och det är en grej att känna sig riktigt fräsch men att känna sig så otroligt ren är något annat. Jag kollade i förstorningsspegel i dagsljus efter någon skitig por eller pormask men det fanns liksom ingenting kvar. Jag var så otroligt ren, min hud hade fått en lugnande och återfuktande mask plus att Cornelia fick bort milierna som jag hade strax under brynet.
Så även om jag alltid “sett väldigt ren ut” på mina close up bilder så är detta på en annan nivå. Och innan jag gick iväg så bokade jag in min nästa behandling så att det verkligen blir av. Hade jag kunnat hade jag gått hit varje vecka på en portömning men tror inte att min hud hade mått så bra av det faktiskt. Så ja nästa gång är om 8 veckor-ish och då är vi redan inne i oktober, hur galet!? 😀

Alltså försök att hitta någon skitig por i detta ansikte. 😀Ser ni den röda lilla pricken ovanför mitt öga? Där satt milien som nu äntligen är borta! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Ansiktsbehandling- The Special Treatment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad skönt det såg ut att vara!

  Reply
 • Det var magiskt!

  Reply
 • Hej! Jag har alltid läst din blogg och följt dig på instagram, du är en fantastisk förebild vad det gäller allt, men främst hudvård som blivit ett intresse lite för att min hy blivit fruktansvärd som jag vet är kopplad mestadels till mitt hemska problem/ brutalt dålig ovana.. jag har seriöst rivit och pillat i mitt ansikte i säkert 2 år nu dagligen.

  Reply
 • OMG varför gör du det? :O

  Reply
 • Åter till min tidigare kommentar😂.. så undrar jag VAD ska jag göra för att sluta med min dåliga vana ?? Och finns de någon produkt för att typ läka/rädda min dåliga hy? Har prövat göra flera olika tester på skincity men ingen produkt har fungerat 🙁 tacksam för svar kram!

  Reply
 • Well sätta på dig en tvångströja? Jag vet inte, men jag känner igen det där då jag har en vän som ofta pillar och drar handen i ansiktet men jag vet liksom inte hur man ska vänja av den ovanan. :O

  Reply