Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | August 28, 2018

Dags att klippa kort

Omg satt och kollade igenom lite gamla bilder på min dator och hittade dessa från resan till Kroatien. Förutom att jag var otroligt mycket tunnare i kroppen så hade jag så dödssnyggt hår. Jag har sett allt fler som kapar sina långa svall och jag hade ju planerat att göra det till hösten men för varje hår jag ser och för varje dag som går vill jag bara slita ut mina extensions haha. Therese, I need you! 😀
Jag tänkte dock vänta till efter träningsresan som är den 7e. Jag åker ju till Marbella med Crossfit Unique och tänkte passa på att ta lite schyssta bilder där som jag tror kan bli snyggare till längre hår. Sedan så slits håret ganska rejält under träningsresor som jag vill alltid fräscha upp det när jag kommer hem så jag tar allt när jag kommer hem istället.
Jag är väldigt sugen på att göra något liknande som jag hade här fast inte lika lång “utväxt”, platina med en rejält mörk botten. Nu har jag haft mitt långa svall med mjukare övergångar från min egna färg ut i längderna, dags att klippa av det och skapa mer kontrast.
Hur många av er har kapat av era svall inför hösten? Eller kanske funderar på det? 😀


16 kommentarer16 kommentarer om “Dags att klippa kort”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygg! Du passar i blått =)

  Reply
 • Tack 😀

  Reply
 • Jag brukar klippa mig från midjelängd till den längden du har på fotot under våren. Inte så svettigt, håret växer snabbt i värmen, man solar och badar rätt mycket, mitt hår tar mer stryk på sommaren. Till hösten klipper jag toppar, fräschar upp det med inpackning och en färg hos frisören.

  Reply
 • Jaså, jag kör lite tvärtom. Kortare på vintern och längre till sommaren. 🙂

  Reply
 • Är bilderna från innan du gjorde din bröstförstoring? Och nej, ja har inte kapat till hösten. Har dock inte jättelångt men lite förbi axlarna och trivs i det. 🙂

  Reply
 • Det vara väl ett tjatande om att Annica har gjort en bröstförstoring. Om hon nu har gjort det så är det väl upp till henne, hennes kropp och val ju. Och tränar man så som Annica gör så finns det ju chans att brösten blir mindre också.

  Reply
 • Har inte sagt att det är något fel i det, var nyfiken på bara om detta är före eller efter! Fullt naturligt att ställa frågor och vara nyfiken på en bloggare man följt i många år 🙂

  Reply
 • Jag har nån slags kommande 50-årskris och håller hårt i mitt långa hår. Sparat i många år och har ett bra svall utan extensions så jag låter det vara ett tag till 🙂

  Reply
 • Ja, låter supersnyggt! Hade varit kul med ett inlägg med inspobilder på detta då jag tror det är fler som är sugna! 🙂

  Reply
 • Jag vill ha kvar mitt långa hår.
  Förresten går du inte till Elin och fixar håret längre?

  Reply
 • Har varken lust eller råd med extensions, så här spar och odlar man sitt hår så gott det går! 😄
  Och som någon annan skrev; du passar jättebra i blått! Har också jätteblondt hår (naturligt), och blått is the shit!

  Reply
 • Sjukt snygg bikini, vart har du köpt den ? 🙈😍

  Reply
 • Är det inte lite konstigt ändå att sluta gå till en frisör (som du ofta skrivit att du är så nöjd hos) bara för att man inte vill börja betala för sina besök? (Såg Elins story ang att hon avslutat alla sina samarbeten och du inte ville fortsätta som vanlig kund) Eller tycker du att de är en förmån en ”influencer” borde ha i sitt jobb? Bara nyfiken och det är inget hat med kommentaren.

  Reply
 • (Detta kom inte med i första) Jag tänkte mest att du har ju pratat om Elin som en bra vän och ibland skriver du om att ”du vet vilka dina äkta vänner är” osv. Det känns ju då som att du inte var en äkta vän till henne om du dissar henne pga hon ej ville samarbeta längre (men fortfarande ha kvar dig som kund). Du är ju snart 30, men en sån sak känns väldigt omoget att göra pga en sådan sak…

  Reply
 • Elin är en fantastisk vän men de som är mig närmst vet väldigt mycket om mig och mina problem…
  Som jag skrivit tidigare: Jag är en reklampelare, inget man kan sticka under stolen med. Och när Elin avslutade vårt samarbete så fick jag detta erbjudande. Kan jag hjälpa andra att visa upp sina jobb och det blir en win win situation så hjälper jag mer än gärna till.
  Elin är fortfarande min vän ❤️

  Reply
 • Jag förstår ditt tänkt. Men min skalle, eller egentligen hela jag är en reklampelare. Och när någon som är otroligt duktig vill jobba med mig så är det något jag absolut vill.
  Jag älskar att kunna samarbeta med människor där man får varandra att växa. Elin har kommit så pass långt plus att det är väldigt mycket med sin hårvårdsserie att hon valde att avsluta sina samarbeten. Så då har jag börjat jobba med Therese som också är helt fantastisk med hår, alla på Bangs är det och jag ser verkligen fram emot vad vi kan hitta på tillsammans ☺️

  Reply