Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | August 28, 2018

Bryntatuering

Såhär ser mina bryn ut idag och här nedan kan du se hur dom såg ut före och direkt efter tatueringen.

Hej, hoppas du har möjlighet att svara på detta. Hur är din kosmetiska tatuering nu i efterhand? Jag har också gjort ögonbrynen men den är helt grått och stråna har tyvärr flutit ut och det har inte ens gått ett år sedan första behandlingen… :/
Hejsan!
Självklart ser jag till att svara på detta. Det är ca 3 år sedan jag gjorde mina bryn och idag så syns inte tatueringen lika tydligt som förut men det är ju så det är. Tatueringen är ju inte permanent utan den sitter olika på alla och på min har den ändå suttit ganska så bra tycker jag. Det blir så att det som ska se ut som strån flyter ut lite med åren, det har även mina gjort och på vissa blir dom gråare och på andra lite rödlila, jag har fått det sistnämnda. Önskar dock att mina hade gått åt det gråa då jag är väldigt kallt i tonerna och det ser mer naturligt ut än ett par röra bryn. Men allt beror ju på vad för typ av pigment man har, jag har tydligen lite varmt i mig så därför slog dom över till just den färgen.
Det man ska prata om med personen som utför tatueringen det är att hen inte ska göra stråna så täta för då när dom flyter ut blir hela brynet färgat om ni förstår vad jag menar. Det man kan göra det är att gå tillbaka och kolla om dom kan tatuera en liten belgare ton mellan det som dom tatuerade innan bara för att kunna särskilja de tatuerade stråna lite mer. Men annars är det tyvärr så att det flyter ut och sedan efter några år så försvinner tatueringen.


2 kommentarer2 kommentarer om “Bryntatuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gjorde mina för ca 4 år sedan, dom har hållit sig bra. Hos salongen jag gjorde det kan jag få ifyllt igen för 500 kr men så kanske alla salonger har. Blir dyrt om man ska typ göra om allt. Jag valde blåsvart färg trots rätt så ljus hy och det blev perfekt. Visst bleknade det lite efter nåt år men i det stora hela är jag fortfarande nöjd och behöver inga brynskuggor eller mer färg. Det har varken blivit grått eller rödbrunt. Nu pressar jag inte i solen, det påverkar nog också.
    Visst är det skönt att ha sina *färdiga* bryn, det bästa jag har gjort. Så lätt att hålla formen på dom efter det. Den här sommaren har ju varit olidligt het med rinnande smink, så skönt att bara gå ut osminkad eller med lite mascara och ändå känna sig fin.

    Reply
  • Ja det är så skönt för man sparar så mycket tid. 😀

    Reply