Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | August 27, 2018

WörkOut 1 år

I lördags kl 12 kom jag till WörkOut the Studio och möttes av hur mycket folk som helst, det var 1års firande av studion och det var så häftigt att se så många som var där för att fira Pischas koncept som hon slagit ihop med Kalle.
Jag har dragit den här historien så många gånger men utan WörkOut hade jag aldrig haft den passion för träning som jag har idag. Pischa frågade mig om jag ville med på deras första träningsresa till Marbella och jag tränade mest på gym då, gillade inte alls att bli skitig. Well en dag på Mikes gym, med Pischa och WörkOut så älskade jag det. Kunde inte i förstå hur jag inte tränat på det här sättet innan, det var så fruktansvärt roligt och jag fick lära känna så mycket nya härliga människor. Pischa, Åsa och Marjorie lärde jag känna just via WörkOut och idag är som jättebra vänner till mig. Så träning kan verkligen föra samman människor. Och det som är så himla kul att se det är när ens vänner gör något dom älskar och det går så jävla bra. När jag körde mitt första träningspass med WörkOut i Stockholm var vi 8st, kolla hur många som kom på firandet. Är det inte helt fantastiskt!? 😀
Jag får ofta frågan hur man ska göra när man kommer till en ny stad och ska lära känna människor, well boka in er på gruppträning med mycket gemenskap för det gör verkligen att man kommer nära varandra ganska snabbt. Kommer ni till Stockholm ja då är det bara att boka in er på WörkOut så lovar jag er att ni kommer finna vänner för livet!
Så 1års firandet var hur bra som helst, jag kunde dock inte träna för jag ville verkligen känna mig helt 100 i kroppen innan jag körde igång igen vilket jag gör idag. Däremot hade jag det kul med alla runtom, dansade till musiken och sedan åt jag från Ortens Food Truck, haha älskar namnet alltså. Jag har blivit lite smått besatt av falafel så jag tog en sådan wrap och herreguuuud vad gott det var!
Pischa körde en timmas träningspass med alla och efteråt vankades det tårta och mingel. Det var en så skön start på lördagen, bra musik, god mat, att få träffa glada träningssugna människor och mina vänner!


6 kommentarer6 kommentarer om “WörkOut 1 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • härliga bilder, vad är det som har hänt på din blogg,
  den har tappat från 14 till 19 plats på blogg topplistan.

  Reply
 • Ja det kanske märks att jag inte brinner för det lika mycket längre? :/

  Reply
 • Vad tror du har hänt, när läsarantalet sjunker, finns väl bara en förklaring.

  Reply
 • Precis…

  Reply
 • gud så härliga bilder. Vad taggad man blir. Kul med så många människor och vad tårtan såg aaasgrym ut

  Reply
 • Ja jag är så ledsen över att jag inte smakade den :O

  Reply