Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:20 | August 27, 2018

NK galan


Hallå!
Är på NK-galan nu på Berns med Daniel, träffade på Viktor och hans kompis och det ska bli så trevligt ikväll. Det var länge sedan jag faktiskt tog mig iväg på event men jag är glad att jag gjorde det idag. Plus att jag hörde att det serverades god mat och då är det svårt att tacka nej 🙈
Ni kan följa med mig under kvällen på min Instastory @akaannica ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “NK galan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad kul. Och hoppas maten är god. Är ju tråkigt regnväder i kväll så vem tackar nej till lite gala. 😊

    Reply
  • Maten var jättegod och ja, det var ganska trevligt ändå!

    Reply