Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | August 27, 2018

Hur tiden slukas av telefonen och galaklädsel

Hello!
Idag var en sådan dag där jag snoozade, jag var så trött när alarmet gick igång och vips klev jag upp två timmar senare…fan. Det är sådana här fasoner som gör att jag blir stressad om dagarna, på två timmar hade jag typ hunnit träna för nu känner jag mig såpass kry att dra iväg på ett pass.
På det så tog jag med telefonen när jag skulle på toaletten, det är en av de största misstagen jag gör för trots att jag är klar efter bara några sekunder eller minutrar så sitter jag kvar och pillar på telefonen och fastnar för något på Instagram och vips försvinner nästan en timma där också. Finns det någon app som låser alla appar på telefonen vissa tider? Så man bara har sms och ringfunktionen a la Nokia 3310, typ. Det hade jag i så fall behövt för att hindra mig från att sitta och döpilla på telefonen och fördriva tiden på det sämsta sättet.
Ska jag försöka vara lite positiv nu? Ja det tycker jag! Smsade med Pischa imorse för planen var att vi skulle köra lite thaiboxning ikväll men då såg jag att jag hade råkat dubbelboka för ikväll är det NK-gala och gissa vem som inte har en aning om vad hon ska ha på sig? Moi! Måste googla lite vad folk hade på sig förra året så jag inte letar förgäves efter värsta galaklänningen och så kan man komma i sneakers.
Igår var det helt sinnessjuk på Instagram. Jag gjorde en liten remix på en acapella och spelade upp den på min story, den ligger fortfarande kvar @akaannica, och på typ 10 min hade jag säkert över 100 DMs
där folk frågade vad låten hette. Det var lite rolig respons faktiskt trots att jag inte lagt så mycket själ i den så det kommer jag nog sitta med idag och om jag släpper upp något så lovar jag att ni är dom första som kommer att få veta. 😉
Jag ska äta min frukost som idag blir en banana, mango, avokado, protein-smoothie och ingefärashot. Vill ni veta hur jag gjort den superenkla shoten så hittar ni receptet här! Och sedan till er som ofta slänger bananer för att dom hinner bli bruna, don´t do that! Skala dom, hacka upp i bitar och lägg in i en påse i frysen. Perfekt att använda sedan till smoothies! 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Hur tiden slukas av telefonen och galaklädsel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Du som oftast tittar på mycket dokusåpor. Kommer du se på årets Paradise hotel med tanke på att ditt ex är med, eller känns det för konstigt?

  Reply
 • Hej!
  Alltså jag kollar bara dokusåpor när jag hänger med mina vänner, vi gör det till en grej med lite gotta och skvaller till. Och det som vi kikar på nu är ju Love Islans och just nu väntar vi på Ex On The Beach men jag har inte tänkt så mycket på PH faktiskt.

  Reply
 • coooolt att du gjort egen remix. Nya skills på väg fram 😉

  Reply