Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | August 26, 2018

Myskväll med vänner och Love Island

Innehåller adlinks

Hej på er!
Ska ringa fallskärmsklubben snart för jag har ju inbokat att hoppa fallskärm idag, kom på det igår kväll när jag fick ett sms om det. Men som det ser ut nu är ju inte vädret på topp men det ska heller inte regna så vi får se om jag kommer iväg idag eller inte. Det hade ju vart så fruktansvärt roligt då jag är en person med extremt kontrollbehov, jag behöver göra sådana här saker för att kunna släppa spärrarna lite. Lägga allt ansvar i någon annans händer. 🙂
Min helg har FYI vart jättebra. I fredags ville Daniel att vi skulle iväg på ett event men en myskväll med vännerna lockade mer så det var inte så svårt att övertala honom. Så jag plockade upp honom och vi åkte till Ellen då hon hade pojkvänsfritt och där var även Xenia och Jenny.
Vi köpte lite pizza, pasta och sushi och käkade tillsammans, hade väldigt skeva samtalsämnen som handlade om allt från sex, relationer och killar. Vi har kommit fram till att det är killarna som är avancerade och gör allt så förbaskat komplicerat. Det är ofta som man kan höra att “ni tjejer får alltid känslor och blir kära… yada yada yada…” Nej så är det inte, inte alltid i alla fall. Inte för mig. Jag är inte ett dugg intresserad av att ha en pojkvän, jag tycker det är kul att träffa killar men vill inte inleda någon djuuuuup relation och ansluta på ett djuuuupare plan. Det har jag inte tid med. Jag har knappt tid att gå på pedikyr längre så hur fasen ska jag ha tid med en kille!? Vi tjejer kan faktiskt också vilja ha det trevligt för en kväll sedan är det bara för snubben att hoppa in en Über och radera vårt nummer. 😉
Det var i alla fall ett supermysigt häng som vi hade som slutade med en gigantisk godisskål framför Love Island. Tydligen så spelas detta in just nu och är det så att man se en person man tycker är snygg då kan man ansöka asap och åka ner till programmet. Vi höll ju på att driva en hel del om att vi skulle åka ner för att dejta Christian (heter han så!?) och det har nu slutat med att hela min inkorg på instagram är bombad med “DU MÅSTE ÅKA NER OCH DEJTA HONOM”. Till och med programmet har hört av sig men jag har gjort mitt på den fronten, jag är klar med dokusåpor. Det var jag redan 2012 men sedan när Temptation kom upp så kan man väl säga att jag åkte av helt fel anledning, det var endast för pengarna och tro mig när jag säger att det var svårt att tacka nej till den summan. Vi snackar liksom mer än dubbla årslöner för vissa… Men ja ibland blir man blind för helt jävla fel saker men å andra sidan sker allt av en anledning. Utan det hade jag kanske aldrig vart är jag är idag och jag tjatar dagligen om detta men jag älskar verkligen mitt liv!
Nu ska jag ringa och vi håller tummarna att jag får hoppa idag. Hade vart ett skönt sätt att avsluta denna vecka. Och om det är så och något händer, mamma och pappa ni får dela på allt som jag har och äger!

Många frågade mig om setet, det är slut men ni hittar liknande här: Tröja- Klick! // Byxa- Klick!


8 kommentarer8 kommentarer om “Myskväll med vänner och Love Island”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad tycker du om att Marcelo är med i årets paradise?

  Reply
 • Jag tror nog A tycker M får göra vad han vill med sitt liv…det har ju gått mer än ett år !

  Reply
 • Ja jag bryr mig liksom inte. Så länge han är glad och får göra det han vill är det ju superbra!

  Reply
 • Ärligt så bryr jag mig inte så mycket, jag hoppas bara att dom visar hans bra sidor den här gången!

  Reply
 • Om du har sagt A kan du lika gärna säga B. Så du fick 600.000 kr för att vara med i Temptation Island?

  Reply
 • B 😉

  Reply
 • Jag kommenterar aldrig bloggare men måste bara säga att du är så jäkla vacker!

  Reply
 • Gud tack snälla du! <3

  Reply