Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | August 24, 2018

Utslag och knotter på hakan

Hej fina Annica!
Tack för en inspirerande blogg, du är grym på det du gör!
Jag har i stort sätt haft problem med röda utslag och känns knottrigt under min hud på området runt hakan. Nu Sist har jag lagt mycket pengar på dyra krämer hos hudspecialister men hjälper inte. Märket jag använt är Esse skincare, något märke du känner till? Har du något tips på bra hudvård? Ha en fin kväll. (Hade hellre satsats på snygg lampa än att kunna öppna luckan 😉)
Hej fina du!
Tack snälla för det, jag blir så glad och varm inombords när jag får höra detta. Du gjorde verkligen min morgon!
Är detta något som hänt precis nu? Har det kommit plötsligt eller kommer det mer och mer? Har du gjort någon stor förändring när det kommer till din livvstil? Tänkte att mycket som sätter sig runt munnen har ofta med magen att göra. Blir det med under din mens?
Det är svårt för mig att säga när jag inte ser hur det ser ut och inte vet svaren på dessa frågor. Men min absolut bästa tips det är att sluta med crèmerna direkt och lägga pengarna på en hudterapeut som faktiskt kan kolla vad det är som försiggår. Det kanske är någon Perioral Dermatit och det är inget som man kan göra så mycket åt själv… Och ja det kanske svider lite i plånboken att betala dom pengarna men i slutändan så kommer du tjäna på det istället för att köpa massa nya produkter som du inte vet fungerar.
Hur gammal är du? Just Esse Skincare arbetar väldigt mycket kring hudens åldrande så det kanske kanv vara för aktivt för dig? Är du under 25-ish så skulle jag satsa på produkter som är lugnande och återfuktande, håll dig borta från produkter med parfym och som på något sätt är aktiva. Men första steget, smit in på en salong och du kan börja med att endast fråga över disken och se om dom kan veta vad det är.
Hoppas att du får en fin dag och återkom gärna om du fått reda på vad det är! Sedan tror jag också att jag satsar på lampan och skiter i dörren. 😉 För er som inte vet vad vi pratar om så kan ni läsa inlägget här- Klick!


6 kommentarer6 kommentarer om “Utslag och knotter på hakan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hade jag mött dig på ikea som Elin visar i sin flyttvlogg hade jag aldrig känt igen dig.

  Reply
 • Jag hade nog inte känt igen dig heller 😉

  Reply
 • Vart är din svarta dress ifrån på din senaste instagrambild?

  Reply
 • Den är gammal men den är från Nelly 🙂

  Reply
 • TACK fina för att du tog dig tid att svara på mitt inlägg. Jag är 29 år och har haft detta sedan många många år tillbaka, ibland mer och ibland mindre. Men nu har jag börjat tröttna och tycker det är jättejobbigt och jag skäms. Har tagit kontakt med en hudläkare och se vad den säger. Har även fått hjälp med hudvård med Paula´s Choice produkter och hoppas det kan göra underverk!!!
  Tack ännu en gång för du svarade mig.
  Ha en bra dag! Kram My

  Reply
 • Åh vad bra att jag kunde vara till hjälp My! 😀

  Reply