Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:13 | August 23, 2018

Hur jag startar dagen är avgörande för min ångest

Innehåller adlink

Maskerna kostar 49Kr och kommer ut v.42.

 God morgon!
Följer ni mig på Instagram och såg min story imorse så såg ni att jag kom hem ganska sent. Jag har gjort ett projekt som jag behövde lite extra hjälp med så vi satt med det till sent inatt/ tidigt imorse. Jag kommer sticka dit idag också när jag är klar med jobb här hemma men förhoppningsvis blir det inte lika sent. Men när jag väl är i jobbmode eller tycker något är roligt då kan jag sitta i flera timmar och bara kötta för att inte tappa feelingen. 😉
Jag trodde jag skulle känna mig helt kry i kroppen denna vecka men jag är lite rosslig i halsen fortfarande och hostar. Jag som var så taggad till WörkOuts 1års firande som är på lördag, jag kommer såklart sticka dit men vi får se om jag bara kan ge mitt support eller om jag faktiskt också kan träna.
Vaknade av ett jobbsamtal imorse som rör kampanjer framöver och för första gången på länge så kände jag “yeii vad roligt”. Under hela våren och sommaren har ju jag känt att det vart ganska tufft och jobbigt att ens fokusera på kampanjer och jobb men det var ju också pga min ångest var så fruktansvärd. När det kommer till min ångest så är den med mig varje dag, mer eller mindre. Men jag känner att jag fått tillbaka kontrollen lite och jag vet också vilka faktorer som triggar igång den. Startar jag min dag med fel musik eller bläddrar på min telefon det första jag gör på morgonen så kan jag vara ångestladdad hela dagen. Jag måste få en timma för mig själv i lugn och ro, utan telefon, ta morgonpromenaden med hunden, duscha, dricka en smoothie och liksom förbereda mig för dagen för då brukar den bara flyta på.
Idag när jag klev upp så lade jag lite ansiktsmask för att boosta huden med lite extra fukt, Garnier Replumping Shot. Det har verkligen blivit så stort med sheet masks, alla företag har dom och dom är ju så smidiga. Jag har sett flera stycken under långflygningar som lägger denna typ av mask, det ser ju såklart lite creapy ut men det är så smidigt då dom knappt tar plats och går inte under flytande i handbagaget. 😀
Kanske just denna skulle gå som flytande då den har en separat del med serumet/ masken i och sedan måste du doppa ner själva tissuen men det finns andra alternativ där tissuen redan är indräkt i själva produkten. 🙂
Ni hittar massor av masker här- Klick!


8 kommentarer8 kommentarer om “Hur jag startar dagen är avgörande för min ångest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar arkmasker! Även om jag inte hittat någon (köper inte över 100 kr) som ger mig något direkt resultat så gillar jag känslan av att lägga en mask.

  Reply
 • MASQ+!

  Reply
 • Tackar!

  Reply
 • Hej! Jag läser just nu boken “Hjärnstark” skriven av Anders Hansen kan rekommendera den till dig om du vill förstå o hantera din ångest ännu mer. Eftersom den handlar om hur träning har positiv inverkan på ditt mående tänkte jag att den kanske hjälpa till eftersom träning är en så stor del av sitt liv. Bara ett tips. Mvh Lina

  Reply
 • Så sant —tog kaffekoppen o satte mig vid datorn på morron ..sen var det kört …mådde så bra så tänkte inte på att jag skulle få sota för det resten av dagen.men är ju van o drars med skiten nästan jämt så allt går…ha de gott.

  Reply
 • Tycker du ändå är bra att ta tag i saker fast du har ångest. Jag ville i morse bara dra täcket över huvudet. Blir så på hösten. Ok om den är solig och fin. Men tycker allt känns lättare på sommaren.

  Reply
 • Åh vad trist att höra. Testa att sätta på en skön musik direkt på morgonen och ta en skön dusch med härliga produkter. Det fungerar alltid på mig! <3

  Reply
 • Ska testa. Trevlig helg . Kram.😊

  Reply