Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | August 23, 2018

Brynnyhet från Maybelline!

Innehåller adlinks

Maybelline har precis lanserat en ny brynnyhet- Tattoo Brow Pomade. Och den här precis som tex Depends, Anastasias mfl så är det en krämig brynprodukt som ger färg till brynen samtidigt som dom hålls på plats.
Formulan är otroligt krämig och sitter som berget. När man väl målat dit sina bryn så kan man känna sig säker under hela dagen, till och med svettiga utekvällar. För att jag skulle få bort färgen från både min handrygg och mina bryn så var jag tvungen att ta en mascararemover!
Man får med en väldigt bra borste till och det som jag gillar med den här borsten det är att den är väldigt platt. Många sådana här som man kan få med är lite halvdana, tjocka och svåra att arbeta med men inte alls denna. Jag måste säga att det här är verkligen en bra produkt som Maybelline kommit med!
Produkten kommer i tre nyanser och alla är kalla, äntligen ett företag som fattat grejen! Taupe, Medium Brown och Dark Brown och alla är vattenfasta.
Pris: 159kr här- Klick!
Vill ni se alla Maybellines höstnyheter så kan ni göra det här- Klick!
Nu ska jag klä på mig och åka in mot Odenplan för att möta upp Daniel, vi tänkte äta lite middag och sedan ska jag iväg till stället jag var igår kväll och jobba. Många av er har nog fattat grejen, om inte så kommer ni se det till hösten. Puss!

Före och efter, jag använde mig av Medium Brown.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Brynnyhet från Maybelline!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kanske provar pomade till slut då. Har kört med penna så länge jag kan minnas. Skugga funkar inte på mig. Länkarna funkar inte ifall det är av vikt att veta.

    Reply
  • Har man lite strån i brynen är detta ett bra alternativ och skugga funkar bäst om man har ganska mycket strån. Jo länkarna fungerar 😀

    Reply
  • Men precis, det är det som är dilemmat, avsaknaden av strån i mina bryn. Hmm, min dator på jobbet är inte helt hundra, säkert därför länkarna krånglar då, men jag kan inte få upp dem.

    Reply