Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:51 | August 20, 2018

Småsaker att fixa

Shit vad det är kliniskt städat här hemma, jag vågar knappt röra mig för jag vill inte att det ska bli stökigt eller smutsigt. Att ha städerska varannan vecka som grundligt gör allt rent är väldigt lyxigt för mig. Jag städar mer eller mindre varje dag själv men det blir aldrig riktigt den här skinande rena känslan och jag är sämst på att putsa speglar och torka golv. Så att Veronica från Freska kommer hit och gör det samtidigt som hon är så otroligt gullig är guld värt! Hade dom haft en tjänst där dom passade hundar hade jag alla gånger anställt dom när jag behöver åka iväg och inte har någon som kan hjälpa mig. Hon är verkligen en sådan fin person och är underbar med Stitch!
Att ha städerska kostar 500kr/ h och jag har två timmar varannan vecka. Och ger man feedback får man en kod att dela med sig av så jag lägger ut den här till er så ni får 500kr rabatt vid er första beställning. 😀
När jag matade hundarna idag så lade jag märke till de saker som jag inte fixat i lägenheten sedan jag flyttade in… Det är en list som fattas ovanför dörröppningen i köket, jag har inte ens en taklampa där inne heller plus att strömbrytaren ska bytas ut och sättas fast. Sedan har jag det klassiska proppskåpet som sitter och bara är väldigt ful på väggen tillsammans med mitt bredband som jag bara hängt upp… Plus att jag inte har någon taklampa i hallen heller.
Jag brukar vara duktig på att slutföra saker och ting men lägenheten som jag nu bott i över ett års tid har hamnat småsaker kvar att fixa. Och när man väl tar tag i det så undrar man alltid “varför gjorde jag inte bara det här tidigare?” Någon som känner igen sig?

Jag har länge kikat på lampor men sedan har det bara runnit ut i sanden men jag hade nog tänkt något år den här stilen i köket för att få ljus överallt.Sedan har jag tittat på något liknande till hallen men jag har ett problem och det är när man öppnar översta luckan så kommer den slå i lampan… Så frågan är om jag ska anpassa och ta en mindre lampa eller bara skita i att öppna den dörren. Haha!


7 kommentarer7 kommentarer om “Småsaker att fixa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Annica!
  Tack för en inspirerande blogg, du är grym på det du gör!
  Jag har i stort sätt haft problem med röda utslag och känns knottrigt under min hud på området runt hakan. Nu Sist har jag lagt mycket pengar på dyra krämer hos hudspecialister men hjälper inte. Märket jag använt är Esse skincare, något märke du känner till? Har du något tips på bra hudvård? Ha en fin kväll. (Hade hellre satsats på snygg lampa än att kunna öppna luckan 😉)

  Reply
 • Haha, skit i dörren! Vilken som av lamporna skulle bli kanon där. Och jo tack, känner igen det där med småfix. Vet inte varför nästan alla har något sånt i lägenheterna som man inte orkat fixa.
  Stort tack för rabattkoden till städning, det behövs alltid lite grundligare någon gång per månad.

  Reply
 • Vad fin du blev i håret! Hur många cm har du och hur många paket? 🙂 kram!

  Reply
 • Tack!
  Det är 55cm och 5 paket om jag inte minns fel men Therese klippte även lite av det 🙂

  Reply
 • Hej, hoppas du har möjlighet att svara på detta. Hur är din kosmetiska tatuering nu i efterhand? Jag har också gjort ögonbrynen men den är helt grått och stråna har tyvärr flutit ut och det har inte ens gått ett år sedan första behandlingen… :/

  Reply
 • 500:-/h?! Skämtar du?! De offerter jag tagit hem visar ett timpris på 155-200:-/h. Hur kan du betala så mkt?!

  Reply
 • […] Hoppas att du får en fin dag och återkom gärna om du fått reda på vad det är! Sedan tror jag också att jag satsar på lampan och skiter i dörren. 😉 För er som inte vet vad vi pratar om så kan ni läsa inlägget här- Klick! […]

  Reply