Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | August 20, 2018

Skaffat ny frisör


God morgon!
Kl 7 vaknade jag och det kändes som att jag hade träningsvärk i hela kroppen. Jag var så stel och hade svårt att röra mig och det var inte från helgen utan jag misstänker två brudar som jag delade säng med inatt. Stitch och Duchess, haha. En hund som tog upp alla kuddarna och den andra som mer eller mindre låg på mig, men det är ju ganska mysigt ändå!
Vi klev upp, gick på en skön morgonpromenad och det är så mysigt när det är lite kyligt på morgonen. Fåglarna kvittrade och det var så lugnt och skönt.
Efter det åt vi frukost, kollade nyhetsmorgon och sedan var det bara för mig att hoppa in i bilen och rulla in mot frisören. Idag är det väldigt speciellt för idag är jag hos en annan frisör. Jag är övertygad om att ni vet vem det är när ni får se men jag håller på det till i eftermiddag. Men hår får ni se några av hennes magiska arbete 😍


6 kommentarer6 kommentarer om “Skaffat ny frisör”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt fina resultat på bilderna! Kul att testa på ny frisör, Men varför inte Elin J? Just wondering 🙂

  Reply
 • Är detta den näst bästa frisören då, för tidigare så var Elin den bästa.
  Varför byta ner sig, priset ????

  Reply
 • Detta är inte att byta ner sig då Elin själv gick till henne förut 🙂

  Reply
 • När var det du skulle gå på Elins bröllop ?

  Reply
 • Ni dramatörstande små kan nog calm your titties 🙂 Elin gifter sig snart och det är säkert Elins frisör aka Hairtalks typ superfrisör Emelie(?) som gjort Annicas hår denna gången, helt dramalöst och helt bråkfritt från allas sida 😉

  Reply
 • Har tänkt på detta en längre tid , efter att jag följt dig sen B B tiden , du har ”nästan” ALLDRIG kvar nån vän , bekant , bästis eller va det nu är ”vänner” du kallar de för stunden som står dig närmast . Frågan är är det du dom ledsnar eller är de de som drar sig undan ❓❓ja hur länge ska vi ge x tro innan de fasas ut ‼️‼️

  Reply