Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | August 20, 2018

Frisör i Stockholm

Älskar att dom har en selfielampa på salongen så man kan ta såhär snygga bilder. Jag var lite sugen på att ta med den till trafikverket när jag skulle förnya körkortet. 😀

Jag har vart på promenad med hundarna, Veronica min grymma städerska från Freska är här och gud så jag älskar henne alltså! Hon är så glad hela tiden, positiv och älskar hundar så när hon kom så gosade hon så mycket med hundarna och då hittade hon även en fästing på Duchess. Jag fick panik, den var ganska stor och jag har aldrig plockat fästingar förr så jag sprang runt som en yr höna medan hon bara “lugn, jag fixar de här” och vips så hade hon fått bort den. Jag blev lite smått svimfärdig, jag är otroligt känslig mot sådant där samt blod… Hon är verkligen guld värd och jag kommer att hålla hårt i henne!
Jag var ju och fixade håret idag och som jag berättade har jag bytt frisör och jag förstår att många av er undrar varför. Elin och jag har jobbat tillsammans i så pass många år och det har vart roligt att se henne växa genom åren. Men vi har avslutat vårt samarbete och jag börjar jobba med Therese FriebergBangs.
Therese har jobbat otroligt mycket inom TV-branchen och är ett känt namn så jag har ju vetat att hon är duktig. Men det var när jag kom över hennes Instagram för ett tag sedan som jag kände “henne ska jag ha” haha! Det är en stor fördel med den appen, att man kan se vilka resultat som företag levererar. 😉

Här hade Therese plockat ut mina extensions.

Så jag kom dit med “festivalhåret” och hon körde en totalstädning i min skalle. Hon tvättade inte bara igenom mitt hår utan tvättade även igenom mina extensions grundligt, plockade bort all gammal tejp från dom så jag fick helt nya och fräscha fästen. Efter det packade hon in mitt hår, även löshåret och hon använde även silverschampo på det för att få det lite kallare. Så när hon satte in löshåret igen så fick det helt nytt liv, sådan extrem glans och kändes så otroligt mjukt. Det var som om hon satte in helt nytt hår! Hon avslutade sedan med att styla till det och jag kände mig flawless!
Numera kommer jag alltid boka in mina frisörtider på måndagar, hur nice är det inte att få starta veckan såhär snygg!? 😀 Och jag var så taggad för jag skulle åka och förnya mitt körkort direkt efter, helt galet att det gått 10 år sedan jag tog mitt körkort. Dock hjälpte inte stylingen så mycket där då bilden kapades strax under hakan… suck. Men men, jag är fin i håret och behåller det långa ett tag till. Såg att det var många av er som tyckte jag skulle satsa på kort igen och jag kommer nog att göra det kortare till hösten. Men så länge folk går runt i klänningar och jeansjackor så kommer jag behålla det långa. 😉


18 kommentarer18 kommentarer om “Frisör i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är som Maria M. 🙂 🙂

  Reply
 • Haha ja båda gillar långt lockigt hår och nudeläppar 😀

  Reply
 • Aha så det va Elin du skrev om förut när du beskrev att jobb å vänskap inte funka så bra ihop..tråkigt

  Reply
 • Nej Elin har otroligt mycket att göra framöver så det finns inte tid att fortsätta samarbeta.

  Reply
 • Men håret blev ju bra👍

  Reply
 • Ja jag är supernöjd! Det känns otroligt fräscht!

  Reply
 • Vart är det snygga setet ifrån? 😍 du är så fin! 👌

  Reply
 • Pull & Bear

  Reply
 • Ja, en nyfiken undrar ju också varför du bytt frisör. 🙂 Du har ju verkat så nöjd med Elin tidigare…?

  Reply
 • Jag undrar också varför du har bytt frisör, Elin var väl en bra vän till dig också? Hur kom det beslutet fram? Är ni fortfarande vänner i alla fall? 🙁

  Reply
 • Jag och Elin har jobbat ihop i många år, jag har vart med på hennes resa dit hon kommit idag. Sedan valde hon att avsluta sina samarbeten så jag blev lite chockad över det. Men så kan det bli.
  Jag kommer att gå till Therese nu som Elin också jobbat med tidigare, hon är en superhärlig och rak person!

  Reply
 • Hon kanske tröttnade när du tog cred för hennes framgång!

  Reply
 • Men skojar du?? Annica har aldrig tagit cred för Elins framgång? Tvärtom, alltid hyllat henne och skrivit positiva saker, förstår inte hur folk får för sig så konstiga rykten. Tycker dock att är konstigt om det nu är anledningen då Therese Lindgren börjat gå till Elin. Om hon nu avslutat sina samarbeten varför tar hon in Therese Lindgren då??

  Reply
 • Therese kanske helt enkelt vill gå till en bra frisör? 😄 Shit vad folk måste analysera allt.

 • Grejen var att Annika fick gå kvar hos Elin om hon ville. Bara att hon nu skulle få betala för det eftersom ett samarbete inte längre gynnade Elin. Elin lägger ändå 3-4h per gång och har gjort det gratis i 5år åt Annica. Tycker det är konstigt när Annica, som faktiskt borde ha pengar inte kan betala för sina tjänster själv.

 • visste inte att ni hade ett samarbete, vad samarbeta ni kring & hur fungerar de? Om man får säga så

  Reply
 • Vilket hår du har kvinna! 😍

  Reply
 • Jättefint men alla ser likadana ut på hennes Insta, mer variation hos Elin.

  Reply