Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:45 | August 17, 2018

Välj rätt lösfransar till din ögonform

Innehåller adlink

Då ska jag möta upp resten och vi ska bege oss till festivalen. Alltså vi har vädergudarna med oss, när jag och Samin käkade en sen lunch så åskade det och spöregnade. Sedan efter typ en halvtimma så sprack det upp och blev strålande sol så jag är lite tveksam över vad jag ska ha på mig. Måste kolla yr.no innan vi drar.
Jag tänkte tipsa er om hur ni kan tänka när ni ska välja lösfransar för fel modell kan ge ett väldigt osmickrande resultat. Man vill ju att lösfransarna ska ge mer en piggare look till ögat och har man runda ögon så ska man satsa på fransar som är kortare in till vrån och längre i ytterkant, det ger ett mer kattigare utseendet.
Har man ganska små mandelformade ögon så kan man satsa på “dockliknande” fransar. Självklart kan man satsa på samma modell som de med otroligt runda ögon för har man mandelformade så är det lättare att komma undan med de olika modellerna på lösfransar. Har man runda ögon och satsa på “dockfransar” som ofta är kortare i både ytter- och innerkanten och längst i mitten så förstärker man väldigt mycket den runda formen. Detta är inte ett måste men riktlinjen är ju att man sträva efter lite mer mandelform på ögat.
Det finns ju även fransar som har samma längd på hela fransraden, jag personligen tycker att det ser väldigt konstigt ut och när det kommer till makeup så strävar jag själv alltid efter att allt ska se väldigt ofixat ut. Det ska se “naturligt” ut.
Dessa fransar ovan är från Depend och kostar från 59kr- Klick!


16 kommentarer16 kommentarer om “Välj rätt lösfransar till din ögonform”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint! Ser naturligt ut, jag är så avundsjuk på alla som bara smackar dit fransar på nolltid. Själv får jag olika form på ögonen, det ser klumpigt och konstlat ut. Har nog slösat bort en förmögenhet på olika fransar för att lära mig knepet att få till det snyggt.
  Numera köper jag knippen och duttar dit mellan mina egna som jag målar först samt drar en franslinje, för mig är det den enklaste utvägen för att det ska se naturligt ut. utan hängande eller sneda ögon.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag fick typ en chock att Marcelo ska vara med i årets PH?! Han känns inte som ”den kille du var tillsammans med”. Hade inte han tjej nyss?! Så märkligt… och att han älskar att ligga runt, som han så fint säger i Intro-videon haha…

  Reply
 • Ta reda på hur der ligger till innan du säger något om M, jag står inte på hans sida alls, men skriv inte något om honom innan du vet hur det ligger till
  han är ju sambo och hon som han bor i hop med är ju också med i PH, en jättefin tjej!
  Du vet kanske inte att man måste säga saker så det blir spännande, jag tror faktiskt att han får tjejerna på fall han verkar vara en toppen kille,
  kolla på Insta på M och hans tjej då ändrar du nog uppfattning!
  VIll inte vara elak eller dum på något sätt!

  Reply
 • Fast om man går med på att säga såna saker för att produktionen vill det då har man ju sålt ut sig totalt för pengar, har ingen karaktär och får räkna med att många inte kommer ta en på allvar, respektera en eller tycka man är en bra person. Det kommer liksom på köpet om gör så bara för pengar och “kändisskap”.
  Dessutom har han ju visat dessa grisiga sidor genomgående både i bloggen och de såpor han varit med i så det är inte bara “för att det ska bli spännande” som han säger sånt här, utan för att han är sån som person.

  Reply
 • Roligt att du är tillbaka, du är saknad, det är ju klart att bilder vinklas och visas och sägs som produktionsbolagen vill, grisiga sidor tycker inte
  det passar, tycker man ska skriva snälla kommentarer vill man inte det kan man ju låta bli att skriva!

  Reply
 • Absolut, men man måste ju ändå säga dessa grisiga saker från första början för att dom ens ska ha nåt att “vinkla”. Sen kan man undra hur det kommer sig att han alltid framstår som en douche i allt han medverkar i.. aldrig tänkt på det? Många andra medverkar ju också men framstår inte så. Du tror inte det har nåt att göra med hans personlighet och den han är? Eller känner du honom personligen?

 • Tvärtom, han verkar ju ha svårt att få en tjej, eftersom han måste söka sig till olika dokusåpor, där det finns de som är samma typ som honom.

  Reply
 • Jag tror att Marcelos PH introduktion är gjord väldigt mycket med glimten i ögat, han vet ju vad PH går ut på och då körde han lite på den stilen. Tror inte han är seriös alls utan man får ta det med en nypa salt. Men det är bara vad jag tror. Alla får ju såklart bilda sin egna uppfattning. Jag tittar inte på PH så egentligen bryr jag mig inte men däremot läser jag Marcelos blogg/instagram och såg introduktionen. Jag smålog bara åt det! 😀

  Reply
 • Fia, så här skriver Marcelo på hans blogg:
  “Men en sak som ni måste tänka på i introvideon är att jag kliver in i rollen som en Bad Boy, alltså inte som mister nice guy och därför är jag tvungen att säga vissa mindre bra valda ord som får er att reagera och kanske kasta hat.”
  😀

  Reply
 • Varför skriver ni allihopa om detta i Annicas blogg……han är ju inne på tjej nr2 sen det tog slut mellan dom.Fattar inte?!?!

  Reply
 • Ja alltså är man villig att sälja ut sig själv för pengar och 15 minutes of fame så är det ju så det funkar! Då får man sälja sig för det produktionen vill ha. Men det lär ju visa sig i programmet om det bara är snack eller om han är sån genomgående.

  Reply
 • Alltså han och Nina (tjej nr 3)är ett kärlekspar enligt instagram….han älskar alla och är en nice Guy…Annica är bara en i raden…

  Reply
 • Annica, exakt vilka fransar från Depend har du på bilden? Sjukt snygga men när jag klickar på länken kommer en massa olika upp🙈😊

  Reply
 • Jag fick ett meddelande att du hade lagt ut en bild op Insta på morgonen den 19 jag såg ingen det kanske blev någont!

  Reply
 • […] Det som är det svåra när man sätter hela rader det är ju att de ska komma så nära din egna fransrad som möjligt samtidigt som de inte får hamna för långt ut eller in vilket kan resultera i att man ser lite lätt skelögd ut. Att sätta fast fransar är ju något man måste träna på och sedan bör man veta vilken modell som passar till sina ögon för alla modeller gör inte det. Jag har skrivit ett inlägg om det här- Läs! […]

  Reply
 • Hej Annica! På sista bilden, vilka fransar har du där?

  Reply