Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | August 15, 2018

Silverinpackning för blondiner

Idag är det Rockbjörnen så jag har gjort mig redo… eller det enda jag gjort hittills är ju att duschat och stylat håret haha så det ska lackas naglar och sedan på med lite smink. Jag har inte ens kollat ut vad jag ska ha på mig ännu men svart är ju alltid ett säkert kort plus att det är lite smått kyligt ute så jag lägger nog fokuset på jackan. 😉
Hela den här sommaren har jag kunnat behålla min kalla blonda färg, jag har tidigare haft lite problem med att håret blir varmare och får lite gulare toner men jag har vart väldigt noggrann med att använda bra produkter så att nyansen hållit sig fin.
Jag tvättar håret ca 2 gånger i veckan om det inte är så att jag tränat och blivit dyngsur, då måste det tvättas igenom. Men minst en gång i veckan ser jag till att använda produkter som fixar till nyansen i forma av silverschampo+ balsam eller denna silverinpackning från Maria Nila. När jag ska använda denna så schamponerar jag håret noggrant två gånger och sedan kramar jag ur vattnet så mycket jag kan. Sedan applicerar jag denna och eftersom jag har extensions och det suger åt sig snabbare än mitt vanliga hår så lägger jag alltid först i mitt egna hår och passar på att peela kroppen etc under tiden. Sedan lägger jag den i längderna i löshåret i någon minut så totalt kanske jag har detta i mellan 5-10 minuter beroende på vilken nyans mitt hår är innan. Sedan sköljer jag noggrant ur det och avslutar med balsam.
Anledningen till varför man ska schamponera noggrant är för att smuts i håret också påverkar färgen. Svett, damm, brun utan sol mm på verkar håret så se till att verkligen få bort allt sådant innan du lägger in Colour Refreshen. 🙂
Maria Nilas produkter är helt veganska, tillverkas i Sverige och har klimakompenserade förpackningar så för alla Maria Nila produkter som säljs så planerar de nya träd i Sydamerika.
Ni hittar alla Maria Nilas produkter på Lyko.se och med koden Annica15 så får ni 15% rabatt på hela sortimentet!


7 kommentarer



7 kommentarer om “Silverinpackning för blondiner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag undrar vad det är du har under överkastet? Det vita som du viker in över överkastet. Är det ett täcke? Eller ett lakan som du har lagt under överkastet? Vill göra likadant men är osäker på vad det är som du har använt 🙂

  Reply
 • Maria, förlåt att jag svarar men det är nog ett stort lakan. Jag har själv så men det går säkert med ett väldigt tunt täcke också. Tänker på Hotell, där är det lakanet dom bäddar så med. I mitt fall har jag större och kraftigare lakan än vad som behövs som underlakan, tycker att det är snyggt om det går att vika upp en bra bit på överkastet och hänger lite utanför nedtill, jag har för tjocka täcken det skulle bara se bylsigt ut..

  Reply
 • Det är en sängkappa 😀

  Reply
 • Det är en sängkappa, finns att köpa lite överallt där dom säljer sängkläder. Du hittar några här: https://advrl.com/Psc67Fst

  Reply
 • Jag tycker att MN silverprodukter sliter för mycket på håret, däremot något så otippat som Löwengrip och Mood har kanonbra silverprodukter, håret behåller sin glans, mjukhet och tar bort gulhet utan att man behöver ha det länge i håret, jag kör som med vanligt schampo och balsam. Är säkert olika på hårkvaliteten också, mitt går tyvärr av lätt och växer inte så fort.

  Reply
 • Tycker du? Det är verkligen inget jag själv upplevt men vi alla har ju olika hårkvaliteter så du känner bäst själv. 🙂
  Jag har inte testat LCCs produkter men kul att du gillar dom!

  Reply
 • Sängkappa? Vad har jag missat, trodde det bara gick att ha en sån hängande runt sängen. Haha, måste köpa en o kolla! Ledsen att jag lurade Maria med mitt svar 🙂
  Ang. LCC produkterna är det mesta skräp tyvärr, dofterna är rätt olidliga ( doftar väldigt mycket Aqua Vera herrparfym eller som att dom är för gamla ) men just silverproukterna leverar tycker jag. Mitt favvomärke i hårvård är annars Sebastian.

  Reply