Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:35 | August 15, 2018

Desperat efter uppbrottet

Ellen, Xenia, jag och Daniel som tog bilden.


Hej! Jag behöver bara lite stöd. Jag har precis gjort slut med min kille och vi har varit tillsammans i 4 år jag vet att det inte är länge men jag mår så fruktansvärt dåligt över detta och vet knappt var jag ska ta vägen. Jag vet nämligen att du gjorde slut med Marcello för något år sen och idag ser du så lycklig ut.. kommer denna hemska känsla gå över och har du några tips hur jag kan få detta försvinna? Han vill då inte alls ha någon kontakt med mig över huvudtaget har nästan varit desperat sen uppbrottet för att få honom tillbaka men känner mig så irriterande och vill samtidigt inte störa han men hoppas på att han vill ha mig tillbaka..

Hej!
Åh vad jag skulle vilja vara med dig just nu och bara berätta att allt kommer att bli bättre, för det blir det! Det är jobbigt första tiden men det är då det är så viktigt att du har dina vänner. Jag festade mycket under ca 3-4 månader men det var också för att jag knappt visste vem jag var utan pojkvän. Men från den dagen som jag och mitt ex valde att gå skilda vägar så har jag inte haft några känslor alls för honom och det kan ha att göra med att vi pratade mycket om detta innan vi tog beslutet. Så när vi väl gjorde slut så fanns det inga känslor kvar, det är ju lite skillnad när den enda är störtförälskad och den andra inte eller om man blir bedragen.
Jag förstår att du är ledsen men försök att tänka såhär: vill du verkligen försöka att få tillbaka en person som egentligen inte vill vara med dig? Vill du har ett förhållande med en person som inte är kär i dig, dör och gör allt för dig? Nej det vill man inte! När man är i ett förhållande så tror man ju att sin partner är den bästa personen som finns i hela världen och det är så skönt att känna så. Men jag kan garantera dig att det finns så många fina människor där ute som skulle göra vad som helst för dig. Så ta den här tiden för dig själv och läk. När du sedan känner att du hittat dig själv igen och är stabil då kan du öppna upp dig för någon annan.
Jag var väldigt hård mot mig själv och ville verkligen ha ett år som singel för att uppleva allt själv, gå igenom alla årets dagar helt på egen hand för att lära mig och växa. Det är det bästa året någonsin, mitt Golden Year! Och idag när det gått mer än ett år, nej då är jag inte alls sugen på kille just för att jag älskar mitt liv precis som det är just nu. Jag känner inget behov av att ha någon och den känslan är underbar!
Så tänk inte på att livet går ut på att “bli tillsammans med någon, bilda familj och leva resten av ditt liv med en person”. Älska livet som det är och försök att hitta tryggheten i dig själv och lär dig att uppskatta din egna tid för när du väl gör det så kommer du älska singellivet! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Desperat efter uppbrottet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men sina drömmar om framtiden kan man ju ha kvar. Om man inte klarar av en separation själv gå till någon och tala ut om dina känslor.vi människor klarar inte av allt på egen hand. Livet är både härligt och jobbigt ibland. Och man vet aldrig hur mycket kul det väntar runt hörnet.

  Reply
 • Ja terapi hjälpte mig väldigt mycket! 🙂

  Reply
 • Usch, lider med alla som mår dåligt efter ett uppbrott. Har själv varit där, kändes som en riktig käftsmäll att nån går från kärlek till iskall tystnad men även om man inte tror det så överlever man. I mitt fall blev det rätt roligt, jag sökte upp en terapeut eftersom jag hade svårt att ta in det som hänt och gå vidare. Mitt under sessionen säger han att jag verkade smått psykiskt sjuk och kanske borde söka efter en psykolog…haha, inte riktigt vad jag väntat mig, käftsmäll nr 2 typ. Efter det blev jag så arg på mig själv, terapeuten och exet, rannsakade mig själv några dagar och plötsligt släppte allt och jag kunde gå vidare.

  Reply
 • min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
  Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
  Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag …
  ([email protected] com)

  Reply