Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | August 14, 2018

Mascara som separerar och ger definition

Innehåller adlinks

Mötet idag gick kanonbra, fick en del uppgifter som jag ska ta tag i under dagen och skicka in så snart jag kan och sedan får vi se vad som händer. Jag känner bara mer och mer att jag är på rätt väg och det är så mycket runt om som känns som tecken så jag kommer verkligen gå all in i detta. Jag tror ni alla har fattat litegrann att det handlar om att byta bransch, jag har aldrig någonsin jobbat eller bott på ett ställe mer än 1,5 år så att jag jobbat med detta i 6 år är galet! Jag kommer nog aldrig släppa bloggen helt men jag känner att det inte kommer att vara min huvudsyssla de kommande åren. Och sedan så kommer ju ändå träning, hälsa, skönhet alltid vara en del av mitt liv så det känns lite som att det kommer att bli en naturlig övergång. Är ni taggade på lite förändring? 😀
Men än sker det inte utan det är ett tag kvar, man ska skynda långsamt! Så nu är vi tillbaka till det som min blogg handlade om från första början, skönhet och produkter. Det har vart efterfrågat med mascaror och det var fasen länge sedan jag testade det, det beror ju såklart på att jag knappt använder mascara längre. Men idag när jag skulle på möte, trots att Samin sett mig mer sliten än någonsin så kände jag att lite mascara kunde rädda mitt face. Jag testade >>Max Factors Masterpiece<< som är en mascara som ger definition och separerar väldigt bra. Ingen volymmascara och heller inget som klumpar utan den ger ett väldigt mjukt men piggt utseende. Är man sugen på en volymmascara så har >>Max Factor denna variant<<.
För oss som inte gillar att bära så mycket mascara så är denna jättebra och vill man ha ett lite mer inramat öga så kan man bara lägga till en fransmarkering som jag gjorde. Denna mascara är vattenfast  så den kan vara ett bra alternativ till de blöta festkvällarna eller till höstens regnskurar. Eller om du ska sticka och träna efter jobbet och vill slippa bli svart under ögonen, denna mascara sitter jättebra. Tänk bara på att när du tar bort en vattenfast mascara så var extra försiktig:
När jag tar bort en vattenfast mascara så blöter jag alltid en bomullspad i varmt vatten, kramar ur den och sedan häller jag på en remover. Tvåfasad remover tycker jag personligen tar bort vattenfast mascara lättare, ni hittar en här för 49kr -Klick! Lägger den mot ögat i några sekunder och sedan drar jag försiktigt av mascaran och upprepar till den är helt borta. 🙂

Fransmarkering med en svart skugga och snedställd borste.Det ger en fin barriär till ögat.


8 kommentarer8 kommentarer om “Mascara som separerar och ger definition”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mina fransar håller inte böjen” blir raka ..har inte använt mascara på lång tid för jag blev alergisk.Kan inte någon uppfinna något vax eller dylikt :)som håller dem snyggt böjda…hjälper inte med ögonfransböjen.

  Reply
 • Du kan ju böja dom permanent på salong, har du funderat på det? 😀

  Reply
 • Hej! Jag behöver bara lite stöd. Jag har precis gjort slut med min kille och vi har varit tillsammans i 4 år jag vet att det inte är länge men jag mår så fruktansvärt dåligt över detta och vet knappt var jag ska ta vägen. Jag vet nämligen att du gjorde slut med Marcello för något år sen och idag ser du så lycklig ut.. kommer denna hemska känsla gå över och har du några tips hur jag kan få detta försvinna? Han vill då inte alls ha någon kontakt med mig över huvudtaget har nästan varit desperat sen uppbrottet för att få honom tillbaka men känner mig så irriterande och vill samtidigt inte störa han men hoppas på att han vill ha mig tillbaka..

  Reply
 • Prata med dina vänner, älta. Låt det gå iaf en månad utan kontakt med exet och se hur du känner då. Förutom att prata, och kanske skriva av dig, se till att ta hand om dig! Promenera, ät bra, fixa även det yttre. Någon kväll då o då kan du vältra dig i skräpmat o godis o ”tjejfilmer” men låt det vara mer undantag än regel.
  Kram!

  Reply
 • Emma ta hand om dej. Livet är tufft för oss alla ibland. Kram. Hoppas det ordnar sig.

  Reply
 • Så glad just nu. Kommer vara ca 22 grader en vecka framåt. Får mej betyder solen allt. Haha. Kram fina Annica. 😊💅

  Reply
 • Hej Annica! Jag brukar inte skriva här så ofta men är inne varje dag och kollar din blogg. Det låter jättespännande allt nytt som händer i ditt liv och jag är glad att du inte kommer släppa bloggen för du ligger högst upp av alla bloggar jag tittar på och jag skulle sakna den så mkt om den inte fanns kvar! Ha en fin dag! 🙂

  Reply
 • Men åh vad kul att höra. Okej jag lovar att jag kommer att hålla er uppdaterade så gott jag kan! 😀 <3

  Reply