Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | August 13, 2018

Från destruktivt relation till alkohol till stabilt festande

Hej på er!
Jag kommer inte riktigt ihåg när jag somnade igår men strax innan 9 vaknade jag av mig själv imorse och kände mig utvilad. Men jag har dragit på mig en rejäl förkylning vilket ändå var lite väntat. När kroppen utsätts för 3 dagars konstant festande, nykter eller onykter så tar den stryk. Jag har ont i halsen och hostar men känner mig ändå ganska så pigg. Jag känner mig liksom inte sjuk men jag kommer nog köra en veckas vilande för att verkligen återhämta mig.
Way out west, det var det som fick avsluta den här sommaren. Jag fick så mycket flashbacks från förra året och det är väldigt blandade känslor. Förra året åkte jag iväg för att Daniel peppade mig till det, jag var nybliven singel, hade aldrig vart på WOW innan och behövde bara komma iväg. Jag var konstant full från torsdagen till söndag runt lunchtid då jag vaknade på ett tåg, tur att jag hade min Snapchat då så jag kunde se tillbaka på vad som hade hänt. Mitt liv var lite upp och ner under den perioden men jag var så glad över att jag åkte för jag behövde en sådan helg och jag hade ju brutalt roligt av det jag kommer ihåg!
I år var det ju såklart annorlunda då jag känner mig väldigt stabil och trygg i mig själv. Jag känner inget behov att ha någon kille i mitt liv, behöver inte dricka för att ha kul och jag känner mig så nöjd och tillfredsställd. Den här helgen har jag haft det superkul men det som verkligen vart roligast det är ju festerna runtom WOW. Nästa år behöver jag nog inte ens ett pass till själva festivalen för jag är inte så mycket för den typen av musik som spelas där. WOW är en otroligt bra uppstyrd festival men jag är mer en Summerbursttjej som älskar house. Fick till och med en utskällning av Rosanna på Way out Warnerfesten för att jag var så low då det endast spelades hip hop och RnB haha! Housemusik handlar väldigt mycket om kärlek, glädje och positivitet medan RnB är mycket om typ svek, otrohet, mörka bakgrunder, sexiga moves och ja det är bara inte min grej.
Den här sommaren har gått väldigt fort och det är något som ändå framkallar min ångest lite. Jag kommer ihåg hur vi satt dagen efter nyår hemma hos mig och pratade om sommaren som skulle komma. Vi satt även i maj och bara “snart händer allt vi längtat efter”. Jag sa även till Xenia under Summerburst i Göteborg att nu var allt igång och vi måste ta vara på detta för att det kommer gå så fort och sedan står vi där när det är över och bara “jaha…nu är det slut”. Nu står vi där för nu är det roliga över. Vad har vi att se fram emot nu? Nada… Det blir inget Take Over som förra året och det blev en tydlig kontrast på vädret efter WOW för nu är det kallt, träden tappar sin gröna färg och det regnar. Jag personligen älskar det här vädret men det blev bara så tydligt att “nu är det över, dags att tagga om till nästa sommar”.
För mig var sommaren 2017 väldigt betydelsefull, det hände otroligt mycket och allt var så intensivt. Jag nådde botten, sökte bekräftelse, hade en destruktiv relation till alkohol och festade så fort det fanns tillfälle, jag lärde känna väldigt mycket människor och jag hade också väldigt roligt för allt var så nytt och spännande samtidigt som jag var väldigt desperat… typ. Så den här sommaren slår 2017 med hästlängder för jag har mått hur bra som helst och jag har fått uppleva det som jag älskar allra mest i ett otroligt stabilt och även nyktert tillstånd.
Att vara i ett förhållande är ju underbart men just nu uppskattar jag verkligen singellivet så otroligt mycket och det är just för att jag har spenderat så mycket mer tid åt mina vänner samt att jag lagt så mycket mer tid och fokus på sådant som jag tycker är roligt. Även fast jag är lite bitter över att den här sommaren är över så har jag en del att se fram emot. Jag är övertygad om att den här hösten kommer att bjuda på väldigt mycket och det kommer bli lite av en ny resa för mig. Det kommer bli ganska tydligt vad det är jag sysslar med inom kort. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Från destruktivt relation till alkohol till stabilt festande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • För mej är inte sommaren över. Ska bli ca 24 grader i flera dagar. och tror september blir varm. Älskar det varma och vill hålla fast i sommaren och ta vara på det soliga vädret så länge det bara går. Love it.

  Reply
 • Det står ”destruktiv” relation som titel men inget av det reflekteras i texten. Det får mig att undra om man uppfattade saker och ting rätt i bloggen när du faktiskt var i din relation. Dvs att du inte alltid blev så bra behandlad. Det anade man efter vissa uttalanden från den andre parten. Numera tycker jag att din blogg är väldigt rolig att läsa och du verkar må bra! Bra jobbat! Det har du lyckats med på egen hand.

  Reply
 • Jag skriver att jag hade en destruktiv relation till alkohol i texten ☺️
  Vad kul att höra 🙏🏻

  Reply
 • Dont be sad because its over, be glad cuz it happend!

  Reply