Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | August 12, 2018

Heal

Jag lever, haha. Nu om någon gång så känner jag verkligen att jag lever och det här blir ju ett ganska så långt inlägg att knåpa ihop så jag kommer att sätta mig med det efter detta om jag inte somnar. En liten ping är att att jag inte gått och lagt mig ännu… Haha jag fick en timmas sömn på tåget hem så man kan nog säga att jag hade det kul. 😀
Jag har precis duschat och jag önskar lite att Maria Nilas flaskor inte bara gjorde något åt mitt hår utan även min kropp för den är sliten. Känslan att få ställa sig i duschen med sina produkter och schamponera flera gånger om, lägga lite inpackning och avsluta med balsam. Jag känner mig så fräsch just nu, mitt hår doftar magiskt, är sådär mjuk och följsamt och jag kommer bara sätta mig i min morgonrock framför datorn för att jobba och ta in vad det är jag precis vart med om. 😀
Jag ville bara ge er en heads up att jag lever och mår hur bra som helst, den här helgen kunde inte avsluta denna sommar på ett bättre sätt!

Maria Nilas produkter är helt veganska, tillverkas i Sverige och har klimakompenserade förpackningar så för alla Maria Nila produkter som säljs så planerar de nya träd i Sydamerika.

Ni hittar alla Maria Nilas produkter här—-> MARIA NILA


11 kommentarer11 kommentarer om “Heal”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Du skrev förra hösten ett inlägg där du dissade Maria Nila för att ditt hår blev flottigt så snabbt efteråt. Tänkte bara höra vad du gör annorlunda nu för att få det att fungera? Kram 🙂

  Reply
 • Ja det var just deras serie Repair som jag skrev om. Du kan läsa inlägget här: http://annicaenglund.se/maria-nila/

  Reply
 • Hej undrar bara om du fortfarande inte dricker när du festar ?:) typ som denna helgen finns det ju mycket alkohol att tillgå och undrar hur du kan motstå det? har du något tips? / ensomsjälvfunderarpåattslutadrickaalkohol

  Reply
 • Det är ju såklart lättare när man går ut och festar med en vän som är nykter. Xenia dricker ju inte så det blir ju såklart lättare då. 🙂

  Reply
 • Ni kan inte lita på vad dessa bloggare skriver det handlar om stora pengar att håva in.
  Dessutom skrev xenia om hur snygg Annica är i ett annat reportage. Det är ju xenia som är den snygga och naturliga. Annica har fyllt upp det mesta i hennes plastiga face det är inte snyggt så onaturligt kolla på henmes bilder då hon gick in i big Brothers

  Reply
 • Du skrev ju tidigare att du inte gillade Maria Nilas för ditt hår inte blev bra är det bättre nu!

  Reply
 • Det var deras serie Repair. Du kan läsa inlägget här: http://annicaenglund.se/maria-nila/

  Reply
 • Haha hur ska du ta dig ur denna Annica?!
  Håller med ovanstående, bloggare går ej att lita på. Allt som är sponsrat & som genererar pengar gör bloggare reklam för. Oavsett om de gillar produkten eller ej.
  Allt för att vi ska köpa skiten.
  Kasst

  Reply
 • Hur jag ska ta mig ur det? Ja det är ju bara att vara ärlig!? Jag gillar deras produkter men inte serien Repair villet jag också skriver i inlägget: http://annicaenglund.se/maria-nila/

  Reply
 • Älskar också Maria Nila men kan 100% instämma att deras repairserie ger fett hår, så fett att mina extensions gled ur. Så Annica ljuger nog inte 🙂

  Reply
 • Haha men ger er, Maria nila har ju flera olika serier , älskar Maria nila men endast serien soft funkar på mitt hår tex. Behöver inte betyda Annica är “köpt” använd lite logik people..

  Reply