Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:08 | August 9, 2018

Partytåg mot Way Out West

Då åker vi mot Göteborg och Way Out West. Jag hoppade på partytåget MTR som Hoss Agency har arrangerat, alltså Sharare och Roshi vilka brudar! Det är maxat, alla är taggade och jag är övertygad om att det kommer bli en brutal helg! 🎉

6 kommentarer6 kommentarer om “Partytåg mot Way Out West”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hoppas ni inte blåser bort i morron 🙂

  Reply
 • Hej! Jag undrar bara vad låten heter som spelas i bussen på din instastory taggad som #MTRGOESWEST. Den spelas just på slutet, någon som vet?

  Reply
 • Annica, jag har precis köpt Color wows Dream coat och undrar hur jag ska göra med den. Förstår att den ska appliceras i blött hår och sedan aktiveras av värmen från hårfönen, men kan jag lägga i andra produkter i håret också? Brukar använda antisnap, olja och saltvattenspray, och applicerar alltid i fuktigt hår. Borde jag vänta med dem tills håret är torrt? Eller skippa helt?

  Reply
 • Sliten? Hookat upp? Här är det dött … och tomt så det ekar, hoo hoo Annica vars är du? 😉

  Reply
 • Haha du blir ju packad på energidryck…värre än alkohol ju ..:)

  Reply
 • Hej! Måste bara fråga vart du köpt bindisarna? Indiska? 🤗 Bindisar är dom där man klistrar fast i pannan (de som ligger i den lilla asken). Tack på förhand /Louise

  Reply