Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:08 | August 8, 2018

Hur sminkar man sig när man har fräknar?

Innehåller adlinksComplexion Rescue- Klick! // K-Cetutic- Klick! // bareMinerals- Klick! // Flawless Borste- Klick!

Har du några tips för hur man ska sminka sig med fräknar? Jag blir lätt också lite rödflammig, men vill inte täcka bort alla mina fräknar med en tjock foundation, den där bareminerals kanske skulle funka för mig med då? Eller har du något annat smart tips?
Älskar att följa din blogg o insta, du gör det verkligen så bra!!

Hej!
Absolut är bareMinerals en jättebra produkt som både jämnar ut tonen utan att täcka för mycket, beroende såklart på vad du använder för borste. Mitt tips är då att köra på Full Flawless Face Brush istället för Kabuki. bareMinerals är inte bara väldigt vårdande och får huden att andas utan den har just en lugnande effekt också. En stressad hud blir ofta blossig så ja jag skulle testa den i första hand.
Det du också kan göra är att kolla in K-ceutic, det är en läkande och lugnande produkt som är perfekt om man har tendens eller ha rosacea. Med det går självklart att använda om man blir röd av andra anledningar. Använd den som crème och lägg den väldigt tunt och sedan skulle du kunna använda en lätt BB-creme eller då Complexion Rescue från bareMinerals. Märks det att jag älskar bareMinerals!? 😀
Dom har väldigt bra grejer och har fungerat kanon i alla dessa år. Alla som jag rekommenderat det till har märkt skillnad så det är lite av ett vinnande koncept. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Hur sminkar man sig när man har fräknar?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har också använt den i många år, jag hatar känslan av att ha något på huden och älskar att denna känns så lätt och vårdande samt ger fantastisk glow. Den är verkligen inget för de som vill ha matt hy haha. Vilken färg brukar du ha på sommaren när du är brun?
  Och hur gör du när du lägger den med borste? Jag tycker den blir så stripig! Brukar därför använda fingrarna eller beauty blender, men bb suger upp så sjukt mycket av produkten. Blir dock väldigt snyggt resultat med den.

  Reply
 • Hej! Tycker det var länge sedan du visade vad du använder för ansiktsprodukter samt sminkprodunter! Kan du inte visa vad du använder för något? 🙂

  Reply
 • Jag vill också gärna ha ett sådant inlägg och få veta vad du använder för hudvård och smink grejer just nu!

  Reply