Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | August 8, 2018

Glittra på festival

Innehåller adlinks

Imorgon bär det av mot Göteborg och Way Out West, sista festivalhelgen för i år. Vad ska vi hitta på sen? Den här sommaren har gått alldeles för fort. Det här året har gått alldeles för fort! Jag kommer ihåg hur vi satt i början av året och bara längtade till Summerburst som för övrigt gick hur snabbt som helst. Sedan Big Slap och nu WOW. Förstår ni hur vi kommer att maxa och det bästa av allt är att det är tre dagar. Vi kanske blir så pass mätta efter den här helgen att vi klarar oss till nästa år. 😀
När det är festival så är inte jag så spexad av mig. Jag vill ha en ganska enkel look när det kommer till både kläder och makeup men för er som är lite sugna på att glittra till er rejält så kommer lite steg för steg hur jag gjorde. Jag vet ju dock en som kommer att se ut såhär imorgon, fick ett FaceTimesamtal av Daniel som tappade hakan och spikade sin look direkt. Haha! 😀
Glittret och stenarna som jag använde kommer från Depend. Mycket av det är till för naglarna men går alldeles utmärkt att använda som dekoration till ansiktet också. Det är bara att använda sig av ett kroppslim eller franslim och gå loss! 😀Dessa fyra olika glitter använde jag, tre silvriga i olika storlekar och sedan ett som var lite vitglansigt.Först började jag att sätta ut formen med ett glitter och då lade jag det där jag annars lägger min highlighter.Sedan tog jag det minsta glittret och tuttade upp det efter tinningen. Och då har ju jag först dragit ut lite lim i det området, stoppade ner fingret i glitterburken och tuttade fast.Sedan gick jag loss med det större silvriga glittret och även det vitskimmriga runtom och även ut lite i håret. Där hade jag dock inget lim utan det satte sig bra i håret ändå. Vill man vara säker på att det sitter kan man bara spraya lite hårspray och sedan vara snabb att hälla ut lite i håret.
Efter det tog jag stenar på andra sida lite under ögat och på sidan och det duttade jag enkelt fast med franslimmet. Avslutade med att smacka på detta sjukt snygga fransar från—> Depend, modellen heter Ellen.


4 kommentarer4 kommentarer om “Glittra på festival”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR DETTA!!!

  Reply
 • För det första: supersnygg sminking och inspo-bilder (//glitterfan:et i mig), sen för det andra… glitter består ju ofta av någon slags polymerer (mikroplaster klingar säkert bekant för många) och det finns ju viss risk att sminket lossnar med tiden, eller att det tvättas av och hamnar i avloppsvattnet.
  Ville bara påminna om att även fast det är supersnyggt och verkar kul för stunden så medför det konsekvenser, kanske inte helt förödande om en person gör det, men influencers har ju en tendens/förmåga till att inspiriera andra också 🙂
  Mer info i länken http://www.sverigesnatur.org/aktuellt/dags-att-glitterbanta-jul/

  Reply
 • Vad använder du för daglig hudvård? Din hy ser så himla fräsch ut! 🙂

  Reply
 • Vilken typ av lösögonfransar har du? Säg inte att det är dina egna för det SER jag att det inte är! 😀

  Reply