Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | August 7, 2018

Sergejs morgongympa

05:45 gick alarmet igång och jag var väldigt pigg trots att det var så tidigt, jag kände mig utvilad. Hoppade i träningskläderna och körde bort till WörkOut då Sergejs Morgongympa började 06:30.
Tisdagar och torsdagar är det alltid styrka den här tiden på morgonen där och jag känner lite att jag skulle behöva gå de dagarna då jag för tillfället får in alldeles för lite styrka i mina träningspass. Nu har det blivit en hel del högintensivt vilket jag märker av på fettförbränningen men jag vill också känner mig starkare och mer stabil igen. Så idag såg passet ut såhär:
Uppvärmning
Rörlighet med pinne
Pass 
(Fokus mage)
10st crunches
10st leg raise
10st bicycle
10st sidoplanka
– 4st varv non stop
8st 1,5 knäböj (gå ner hela vägen, upp halva, ner igen och sedan hela vägen upp)
2min vila mellan varje set och du gör 5 set totalt.
Utfall med vikt i tabata
Jobba 20sek med utfall
Vila 10sek
-Gör så 8 gånger.
Hoppas att ni får en bra start på denna tisdag! 😀

Jag och Pischa jobbade på 50kg och det var jobbigt alltså. Märks att jag inte squatat på ett tag…Grymma krigare som kör den här tiden på morgonen!Och min älskade plutt var med. Som jag saknat henne!


2 kommentarer2 kommentarer om “Sergejs morgongympa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vad tidigt ni kör, japp riktiga krigare! Men du, äter du ingen frukost när du kör så tungt på morgonen och hur funnkar det för dig då? Blir du inte svagare eller yr i huvudet om du inte äter före styrkepass?
  Jag önskar många gånger att jag bara kunde gå upp på morgonen och köra styrkepass så att jag är klar med träningen för dagen men är inte stark på morgonen alltså.
  Bra bilder, bra pass. 😉

  Reply
 • Ja det var tidigt men så skönt!
  Nej det gjorde jag inte och ja det är tufft att köra styrka utan mat i magen. Men man blir van efter ett tag men annars föredrar jag fettförbrännande pass på morgonen och styrka på kvällen. 🙂

  Reply