Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | August 6, 2018

Sluttande mungipor


Hej,

Jag har för mig att du har tagit tag i ett problem gällande att man ser ledsen/sur ut pga att mungiporna åker nedåt. Vad gjorde du åt detta och hjälper det? Nöjd? Hur ofta måste man göra detta och vad kostar det? Jag har följt dig sen BB och gillar det jag ser trots att jag är en bra bit äldre än dig 😊
Tacksam för svar
Mvh Anna
Hej Anna!
Ja jag hade problem med sluttande mungipor just för att dom musklerna var lite starkare än de som drog upp mungiporna. Detta är ganska vanligt och det som jag tycker var jobbigt med det var att även fast jag var glad och log så fick jag ett mer “osäkert” leende.
Det jag gjorde för att få bort det var att lägga botox. Så den muskeln som drog ner mungiporna jobbar inte alls nu när botoxen har verkat. Så nu när jag ler så ser jag mycket gladare ut och jag känner mig mer bekväm med mitt leende!
Det gör jag var tredje månad. Ska man bara lägga just där så kostar det ca 2000kr ungefär, det beror helt på hur mycket man måste lägga och vilken salong man går till. Jag tycker att det är bättre att välja en seriös klinik och betala lite mer än att gå till en billigare där det kan gå hur som helst.
Men gud vad häftigt! Det är alltid lika roligt att höra att folk följt med enda från den tiden. Det är liksom sex år som du hängt med. Det hade vart kul att träffa dig! Kramar! 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Sluttande mungipor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag har också “ledna mungipor” … det finns t o m “mungipe operation” hos plastikläkare … funderade du på detta? Vet du att det finns? Och vad tycker om det? Jag funderar på mungipeop. eller botox … undra vilket som är bäst i längden och vilket av alternativen som ger bäst resultat?

  Reply
 • **ledsna mungipor … skulle det stå såklart!

  Reply
 • Finns det? Visste inte ens det och nej, det är inget jag tänk att göra.
  Jag tycker man får göra vad man vill med sin egna kropp 😀

  Reply
 • Ett tips även tandläkare kan ordna med Botox eller fillers. Inte alla men en del. Min gör det och jag tror det inte är så jätte dyrt.

  Reply
 • Jag skulle aldrig gå till någon som inte har det som ett fulltidsjobb och har sjuksköterskeutbildning.

  Reply
 • Men han är läkare!

  Reply
 • Hej Annica! Har följt dig sedan Big Brother och du verkligen lyser upp med dig närvaro här på sociala medier 😀 Det är så jäkla kul att se vad du utvecklats/utvecklar till. You go!!
  Det är såhär att jag tappar mina ?döda hudceller?/lossnar skinn från mitt ansikte var 3dje dag ca. Huden känns len och bra när jag just peelat den eller när jag bara skrubbar bort detta med mina fingrar (det går lätt att göra så). Jag använder endast hudkräm när jag duschat. Har väldigt torr hud och på vissa partier är det glansigt. Vad kan jag göra för att det inte ska lossna så mkt skinn? Det ser så smutsigt ut i mitt ansikte och man känner det tydligt.

  Reply
 • Men gud tack fina du!
  Jag kan ta upp detta som dagens fråga så håll utkik runt 15! 😀
  Kramar

  Reply
 • Vad fin Du var här i det lite mörka håret. Dina ögon kommer verkligen fram..
  (Har följt dig sedan dag 1 även jag)

  Reply
 • Tycker du? 😀
  Va är det sant? Det är helt sjukt, jag blir så glad! 😀 <3

  Reply