Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | August 6, 2018

Kontaktannons

‼️KONTAKTANNONS ‼️

Jag söker dig som ständigt gillar att kritisera människor. Du är duktig på att gömma dig bakom en datorskärm eller telefonen och är snabb på tangenterna. Du ska vara passionerad över att kommentera hur fula andra är och du ska även hata deras val dom gör. Vad det än är!
Har dom gjort en skönhetsoperation ska du vara snabb på att berätta hur tabu det är och hur mycket sämre människa den personen blir av det. Du ska också kunna övertyga dom om att botox eller andra fillers ändrar personligheten.
Du ser problem i allt och ska också vara duktig på att förmedla att man inte för göra något för sig själv. Tex träning, skönhetsbehandlingar eller lyxiga resor.
Din uppgift är alltså att försöka få en snäll, glad och rolig människa som vill allas väl, till att må dåligt över sig själv. Att få den personen att känna vad hen än gör så är det fel. Att få den personen att vakna varje morgon med en klump i magen och vara ledsen varje gång personen går och lägger sig.
Känner du att det här är en perfect match, att det här är rätt uppgift för dig, då skulle jag mer än gärna vilja mötas upp! Oufh som jag skulle vilja träffas och ta ett litet snack med dig!


4 kommentarer4 kommentarer om “Kontaktannons”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du söker min svärmor hör jag….ja det är fruktansvärt med sådana människor. Därför jag beslutat att aldrig mer träffa henne.
  Ta inte in den energin. Du är fantastisk som du är!

  Reply
 • Oj är det sant? Fan vad tråkigt att det är så. Det är bra att utesluta människor från sitt liv som sprider negativ energi!
  Kramar

  Reply
 • Ja tyvärr är det sant…
  Kram 💕

  Reply
 • Men bästa Annica, du är perfekt som du är, bäst på det du gör, strunta i det negativa (lätt för mig att säga) men du är så mycket bättre än de och det.
  De stackars hatarna mår bara skit, är usla, ruttna människor som hatar sitt liv.
  Min granne är en sån, stackars jävel. Håll ut och ge de inte plats att synas
  Kram

  Reply