Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:04 | August 6, 2018

Big Slap 2018

Här kommer min lördag i en hel del bilder och text, vilket pangdygn det var. Jag hade det så fruktansvärt jäkla kul och jag är så glad att just dom här personerna är mina vänner. Jag sa det till dom i bilen när vi kom hem att jag älskar verkligen dom och dom betyder så mycket för mig! ❤️
Btw, när ska WordPress fixa så att man kan lägga in korta filmer från mobilen på sina bloggar, bara dra in dom som vanliga bilder liksom. Någon som vet hur man enkelt kan göra det utan att behöva ladda upp på typ Youtube? Alla klipp från den här helgen är brutala. Ni som följer mig på Instagram @akaannica kan inte ha missat vilka galna timmar vi hade i Malmö haha! 😀
Men i lördagsmorse kom Xenia över. Vi packade det sista, tog en kaffe tillsammans på min balkong innan Beatrice smsade och sa att hon snart var framme. 8:45 plockade hon och Pischa upp oss och vi rullade mot Bromma flygplats. 🚗
Det var en hel del strul med flyget och jag blev så stressad över det så vi stod och övervägde om vi skulle ta bilen ner men allt löste sig och vi checkade in våra saker och gick igenom säkerhetskontrollen. Vi alla hade ju stressat upp oss över detta så vi var tvungna att springa på toa och när vi väl var där så ropade dom ut våra namn i högtalarna så det slutade med att fyra stressade tjejer blev ännu stressade och fick springa ut till planet som stod längst bort av alla platser. När vi alla kommit ombord kunde vi pusta ut och så fort planet började rulla så slocknade jag.✈️Vi kom fram till Malmö och trodde att det skulle finnas taxibilar på flygplatsen som det gör i Stockholm, men icke sa nicke. Fick ringa en taxi och efter 20 minuter rullade bilen in, vi sysselsatte oss med lite poledance på stolparna runtomkring. Jag var så slut efter all stress och jag kunde inte riktigt slappna av, jag kände att när vi väl är inne på området då kan jag pusta ut!Vilket jäkla team! Jag är så glad över att jag har dessa tjejer i mitt liv, skulle göra vad som helst för dom! ❤️Vi kom fram till hotellet och även här strulade det… Rummen stod på fel namn eller så var det något stavfel men vi fick tillgång till mitt och Xenias rum så vi hoppade in här för att fixa oss lite inför en lunch.Vi drog till saluhallen som låg runt hörnet och det blev en falafeltallrik med halloumi. Jag har hört att ska man äta kebab eller falafel så är det i Malmö och jag kan inte annat än att hålla med för herrejesus vad gott det var!🙏🏻 Vi gick sedan tillbaka till rummet för att duscha och piffa till oss inför festivalen. Här var klockan runt 15-16 ungefär och vi tänkte dra till området efter 19. Så vi lyssnade på musik, glittrade till oss, lockade hår, smackade på lösfransar och hade det så mysigt tillsammans!Beatrice jobbar ju med Depend så hon hade verkligen sett till att vi kunde bli festivalfina! 🎪
Innan vi åkte iväg så åt vi lite tacos på hotellet, alla Clarion har den här restaurangen så Pischa visste direkt vad vi behövde. Det var så gott, älskar verkligen tacos med massa koriander!Sedan hoppade vi in i en taxi och åkte bort mot Tallriken där Big Slap var. Jag blir lika fascinerad över området varje år, det känns nästan som att man är med i Harry Potter när man går här. Det är ett så jäkla coolt ställe att hålla festivalen på!🌳Kolla bara vad häftigt det är och när man går här, hör musiken så börjar även håret på armarna resa sig. Ju närmare ingången vi kom desto mer skuttade och dansade vi och det kändes som julaftons morgon när man var liten.Magiskt!😍Kolla in detta Dream team allts. Föräldrar, lås in era söner… haha nej gud vad töntigt sagt! 😂Jag mötte upp min vän Billy på området och även han hade haft problem med transporten då det hade börjat brinna efter tågspåret. Det slutade med att dom fick skjuts av en random kille hela vägen till området, hur gulligt!? Så vi möttes upp och jag fick följa med backstage för att hälsa på mina vänner som jobbar mycket kring denna typ av event och jag fick även träffa några av artisterna. Jag vågade dock bara fråga Salvatore Ganacci om en bild för han verkar så himla soft. Enligt mig är han den mest underhållande DJn som finns så jag blev lite starstrucked.😍
Efter det smet jag iväg till mina brudar igen och vi dansade som aldrig förr. Och jag tänkte flera gånger under kvällen hur jäkla bra umgängeskrets jag har, vi stod till och med och diskuterade det haha. Det är inget som jag på något sätt vi skryta med men jag har fasen de bästa vännerna, haha! Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv haft så kul som jag har nu, livet blir bara bättre och bättre!🎉Tiesto var headliner i år och jag har sett han innan men jag tror aldrig att han vart så bra som här. Eller så var det för att jag var med mina vänner, allt var liksom så sjukt bra och när “BOOM” spelades gick alla bananas. Xenia flippade ur och gav Daniel, som också var där, en ofrivillig lap dance och det här är ju ett klipp som jag kollar på om och om igen på min telefon för det är så roligt! 😂
Träffade även på killen nere i vänstra hörnet. Kommer ni ihåg att jag berättade förut att jag har haft kontakt med en kille i typ ett års tid, vi hade aldrig träffats då han bor i LA. Well, han var på Big Slap och vi möttes upp. 😏
Pischa hittade en munk som hon hoppade in i direkt, haffade Xenia och hoppade runt som galningar. Det som är så roligt med vårt gäng som åkte ner är att vi alla känner varandra fast från olika håll och kanter. Pischa och Xenia känner varandra sedan många år tillbaka. Beatrice och Xenia känner varandra genom Beatrice man. Beatrice och Pischa känner varandra genom träningen om jag inte minns fel och sedan har jag lärt känna alla dessa på olika håll. Världen är bra liten alltså! ☺️ Så fort vi har chansen så ger vi ju oss på Daniel haha! Vi skulle ju såklart aldrig såra varandra utan vi har en speciell jargong i våran lilla klick. Vi brukar driva om att jag ska ha en munk fastknuten runt midjan och springa framför Daniel för att han ska komma igång med träningen så därför var det lite extra roligt att Xenia hovade in honom i munken och sedan knuffade jag ner dom i bollhavet. 😅Det fanns en hel del roliga saker på området, så förutom grymt god libanesisk mat, bollhav, stylingstationer så fanns även utklädningskläder som Pischa och Xenia utnyttjade. 🤣
När klockan var 23:45 bestämde vi oss för att lämna området för att ens ha chans till en taxi. Så vi åkte tillbaka till vårt hotell för att fixa till oss och byta om inför efterfesten. Och det bästa av allt var ju att den var på hotellet. Hur skönt för oss!? 🙏🏻Så vi hoppade upp på VIP-hyllan och dansade till den feta musiken som spelade. Tiesto skulle tydligen spela men av någon anledning så gjorde han inte det… Men! Michael Feel som jag lärt känna efter alla utekvällar, ja något bra kommer alltid ur dom, spelade och fy fasen vad bra dom var! Jag har vart på många brutalt bra fester men just denna lördagnatt / söndagmorgon festade vi som om det inte fanns någon morgondag. För varje ny låt som kom så ökade energin i kroppen, benen rörde sig snabbare och snabbare och fistpumpen blev hårdare haha!💃🏼Kl 5 hade våra krigare Daniel, Beatrice och Pischa rundat av kvällen för länge sedan men jag och Xenia stannade kvar. Vi körde på till vi kände att våra magar skrek efter mat så vi och “han jag äntligen träffat” och hans kompis stack iväg och käkade. Vi hängde sedan på vårt hotell och jag tror klockan var runt 6-7 på morgonen innan jag somnade. Kl 9 knackade det på vårt hotellrum, där stod Pischa helt redo för att käka frukost.
Jag smet iväg med henne och käkade, mötte även upp Beatrice, Madde och Daniel på frukosten. Vit franska med Philadelphiaost, tomat och salt… gud det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det. Det var det godaste jag ätit på länge! Och trots att jag bara sovit typ 2h så var jag ändå ganska pigg och alert och kände lite att det hade vart nice att åka hem när jag ändå kände så. De andra höll med så vi bestämde oss för att ta flyget hem 12:15 istället.Det var bara till att springa upp till rummet, väcka Xenia, packa ihop allt och springa ner till vår skjuts. 640 hästkrafter stod nedanför och väntade på oss. Vi hoppade in i bilen och kom med flyget hem till Stockholm. Precis innan jag satte mobilen på flygplansläge så såg jag att Daniel också hade vart på flygplatsen samma tid, vi hade bara missat varandra. Så när vi klev av planet så var alla samlade igen och vi träffade även på vår BachelorNiclas som vi även hade träffat under Big Slap. Det var ju liksom bara Ellen som fattades sedan hade jag verkligen min bästa vänner på ett och samma ställe.
Det var en grym helg som avslutade med att jag, Xenia och Daniel låg och kollade serier i min säng. Vi alla halvsov så innan midnatt rullade dom hem och jag kunde somna i min sköna säng. Hade inte sovit sådär jättebra innan så jag behövde verkligen min sömn.
Tack Big Slap för att ni levererade ännu ett år, jag hade verkligen the time of my life. Och tack alla älskade vänner för att ni delade detta med mig. Och även tack till alla fina människor som kom fram under kvällen, kramades, fotades och bara stod och hade härliga samtal med. Det betyder så mycket! Jag älskar er!❤️


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här