Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | August 5, 2018

Kardashians är tillbaka!

Fick det här mejlet i veckan, gud vad jag hade önskat att det var den 6e idag!
Äntligen, äntligen, äntligen är den 15e och nya säsongen av Keeping Up With The Kardashians snart här och jag vet vilka som kommer att sitta bänkade. Jag och mina vänner har länge väntat på en serie som vi kan mysa till på kvällarna och vi alla gillar ju verkligen den här familjen då det händer saker hela tiden, och sedan kan jag inte sticka under stolen med att dom är så förbaskat jäkla snygga. Guys, våra kvällar är snart räddade! 😀
Jag följer alla Kardashians/ Jenners på Instagram och jag kan bara säga såhär: jag har inte vart såhär taggad på någon säsong tidigare för det har hänt så jäkla mycket. Det har varit en babyboom, Khloe och Kylie har blivit mamma för första gången och Kim har använt sig av en surrogatmamma för sitt tredje barn. Det har vart en fruktansvärd otrohetsskandal mellan då gravida Khloe och hennes partner. Dom har gästat olika shower som bland annat Celebrity Family Feud, det har vart en del välgörenhetsprojekt och fängelsedrama då Kim hjälper en kvinna ur fängelset och får hjälp av Donald Trump. Märks det att jag är besatt!? Haha!
Jag är verkligen så taggad på den här säsongen och jag har alltid vart en fan av Kardashian-/ Jenner-familjen just för att jag tycker dom har så fint band till varandra. Och tidigare har jag alltid diggat Kim för att hon har så brutalt jäkla snygg klädstil och jag älskar alla hennes looker hon gör med håret. Men jag måste erkänna att jag har en ny favorit, Kris Jenner. Morsan som inte bara är en riktigt grym manager till alla och en powerkvinna, hon är så brutalt jäkla rolig. Önskar att jag själv blir som henne när jag är i samma ålder! 😀
Vart kan man se KUWTK?
-Jag själv använder mig av tjänsten hayu.com som är en streamingtjänst med över 200 olika realityserier och alla spinofferna finns.
-Den kostar 49kr i månaden och när du registrerar dig så får du en gratisperiod på 30 dagar.
-Du kan ladda ner serierna och sedan kolla i offlinemode, perfekt inför solsemester och du ska spendera några timmar på ett plan. Eller varför inte när du ligger under parasollet på stranden!? 😀
-Nya avsnitt kan streamas samma dag som dom släpps i USA, så när KUWTK släpps så kan vi även se det via hayu.com.
Så nu är det bara in och registrera er så ni hinner kolla ikapp till den 6e augusti då nya säsongen äntligen släpps. Yeii!


8 kommentarer8 kommentarer om “Kardashians är tillbaka!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om man laddar ner appen kan man kasta till sin tv, vis tex Google chromcast?

  Reply
 • Hur menar du nu? :O

  Reply
 • Ja om man kan se serier i appen via sin iPad/iPhone på tvn? Om man inte har en smart tv kan man köpa till en Google chromecast och på så vis streama serier fr tex Netflix, cmore via sin IPad/IPhone på sin tv. Eftersom du gör ett samarbete med dem så kanske du vet det.

  Reply
 • finns det undertexter? typ svenska? hahah TACK för tipset!!! 😀 min höst är räddad 🙂

  Reply
 • Åh det har jag inte tänkt på, jag brukar aldrig ha undertexter när jag kollar serier :O

  Reply
 • Vart är den mysiga tröjan du har på dig ifrån? 🙂

  Reply
 • Är det någon bindningstid om man blir medlem eller kan man avsluta när man vill?
  Älskar Kardashians och det finns ju knappt nånstans att se det så detta är ju perfekt men gillar inte när det är bindningstid haha..:)

  Reply
 • Hej, jag undrar samma.. hade varit bra om du skrev ut sådan information innan man skaffar ett konto :)) kram

  Reply