Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | August 3, 2018

Starten på denna fredag

Innehåller adlink

Hallå!
Snart är det dags för lite utbildning men jag har hunnit med en hel del den här morgonen, varv bloggande inte var en del av det. 😀
Jag, Xenia och Pischa var på söder 8:30 då vi hade bokat in ett MMA-bootcamp via Bruce och det var ett riktigt roligt och skönt pass. Upplägget var så att man jobbade i par varav en person jobbade på en station medan den andra stod i mitten och hade aktiv vila. Man jobbade i 45sek och sedan hade man 15sek på sig att byta av sin partner. Så gjorde man två varv. Efter det hade man 1min vila innan man gick över på nästa station. Totalt var det åtta stationer.
Övning (aktiv vila)
A) Frivädning (jumping jax)
1 min vila
B) Armhävning på bosuboll (situps)
1 min vila
C) Hopprep (ryggresningar)
1 min vila
D) Chins (burpees)
1 min vila
E) Sparkar i mitsar (jumping jax)
1 min vila
F) Löpning med gummiband som motstånd (den andra personen håller emot istället för aktiv vila)
1 min vila
G) Sidosvingar med skivstång (situps)
1 min vila
H) Boxning  (den andra personen håller i mitsarna istället för aktiv vila)
Klart!

Jag ringde Xenia för att dubbelkolla så hon var vaken och hon satt till och med redan utanför redo att åka. 😀 Vi hann med en kaffe innan passet.Trötta och nöjda brudar efteråt! 😀När jag kom hem gjorde jag en smoothie på avokado, mango, jordgubbar, bladspenat, citron, vatten och sedan en skopa protein- Klick!Precis innan jag skulle åka fick jag en härlig inbjudan till TPWF. Förra året var jag där och då var fokuset havet, att försöka minska plasten i våra hav. Nu i år är det isbjörnar. Den här galan är magisk och TPWF gör så stor skillnad på vår jord!


4 kommentarer4 kommentarer om “Starten på denna fredag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här