Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | August 3, 2018

Mission Impossible -Fallout!

Innehåller adlinksTopp- Klick! (99kr!!!) // Kjol- Klick! (Liknande) // Skor- Klick! (slutsålda)

Nu är jag hemma och är helt slut. Jag har mått illa sedan igår kväll efter bion och det var nog för att jag proppade i mig massa godis och sedan efter det gick vi och käkade trots att jag inte ens var så hungrig. Men jag kände ändå att min kropp behövde mer än bara massa snacks men jag ångrar fan det alltså. För efter det kändes det som att de där köttbullarna skulle komma upp närsom så jag sov dåligt hela natten för det kändes som en klump i min hals och det har suttit i hela dagen. Jag hoppas att det blir bättre till imorgon för då drar vi ner till Malmö och Big Slap, det kommer att bli så kul! Jag åker ner med mina vänner och kommer få lyssna på det som jag älskar absolut mest- house! 😀
Så imorgon åker jag, Xenia, Beatrice och Pischa med flyget ner tillsammans och jag ser fram emot det så mycket. Som ni kanske märkt så går jag sällan iväg på saker numera och det är just för att jag inte känt mig 100. Jag ställde in det mesta denna sommar pga min ångest förutom just festivaler eftersom jag alltid har så kul och mår så bra när jag är på sådant. Man hänger med sina vänner, få höra bra musik och det är det enda som mitt fokus ligger på. Det kanske låter lite konstigt att jag klarar av sådant men inte andra typer av event men det är för att jag hamnar i någon slags bubbla och allt är bara så jäkla bra, nästan som en drog.
Dock var jag på mitt första event på väldigt länge igår kväll. Det var Xenias födelsedag och Daniel hade också osat så jag tog mig i kragen och gick iväg med dom. Vi kom dit ganska precis till filmen började vilket var så skönt för då hade alla gått in och satt sig så det var lugnt. Plus att vi fick plocka en hel skål med godis in så det var ju nice. 😀 Filmen i sig… ja det var ju en typisk Tom Cruisefilm. Jag hade nog inte köpt biljetter för att se den för det kändes lite 90-tals action över den. Men det var ett mysigt häng med mina vänner förutom att maten som vi åt efter fick mig att må så illa.
Jag pratade precis med Daniel och vi tänkte ta oss en sväng till Mall of Scandinavia, vill hitta en topp eller något till imorgon. Som jag längtar till morgondagen! 😀

Älskar att umgås med er två!Fick en hel burk för oss själva plus popcorn doppade i lakrits….öh någonting. Yummie!Födelsedagsbarnet!Köttbullar på Tures som jag fortfarande känner smaken av… oufh.Mätt, belåten och jävligt trött!Det är så mysigt att promenera i stan på kvällarna och vi sa det när vi gick hem, fasen var länge sedan vi hängde på Stureplan. Hela förra sommaren, hösten och vintern var vi jämnt här men nu har vi liksom bytt ut det mot myskvällar, häng på lantstället och häng i lekparken vid mig. Älskart!


39 kommentarer39 kommentarer om “Mission Impossible -Fallout!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När man äter mycket lakrits så kan man må riktigt illa, så de va säkert de. Men godaste godiset, helt klart 😋

  Reply
 • Ah okej, no more säger jag alltså 😂

  Reply
 • De får nog byta namn på röda mattan snart 🙂 🙂 🙂

  Reply
 • Något förslag? 😅

  Reply
 • Du har så mycket botox och fillers i ansiktet att du börjar se riktigt illa ut.. :/ känner inte igen dig längre.

  Reply
 • Det har jag också tänkt på, speciellt när hon ler … det är inte fult, men det ser inte ut som hon längre 😀

  Reply
 • Annica började med botox … hör och häpna nu…När hon var 25 år!
  Vilken normal 25-åring tänker ens tanken?
  Tänk hur hon kommer se ut när hon är
  50-60 år …. som donatella versace for sure!!! 💋👀👻

  Reply
 • Jag är inte för botox, men vad jag vet så börjar många innan man får rynkor, för när de kommit så går de inte att få bort.

  Reply
 • Tack Therese, någon som äntligen förstår 🙌🏻

  Reply
 • Wow jag har inte ens ord för vissa av er. Skulle vara kul att umgås och se vad ni är för typ av människor alltså 😂

  Reply
 • Fast det ”roliga” är att jag inte alls har mycket 😅
  Du vet att man ser inte likadan ut hela livet.

  Reply
 • Jättegrattis till Xenia!! Hoppas hon blev nöjd med firandet <3

  Reply
 • Ja det blev hon nog!

  Reply
 • Nu är ute med långt stripigt löshår och inne med en välvårdat sleek “bob” … titta på Kim K och Khloe K … du som kopierar Kim Ks stil menar jag …

  Reply
 • Du Sophie ! Annica är 27 år och inte 17 …skulle inte tro att hon ens skulle komma på tanken att kopiera Kim K eller ens kolla på ett program för tonåringar , men du har tydligen koll ? hur gammal är du ? 🙂 🙂

  Reply
 • Hon har ju själv sagt att hon kopierar Kim K och hon kollar visst på det

  Reply
 • Word! 👊🏼

  Reply
 • Jag är 28 och älskar Kardashians 😅

  Reply
 • Word! 👊🏼
  PS: jag vill se dig i en sleek bob asap😉

  Reply
 • Det kommer till hösten 😀 😉

 • Och vad har ”Anonym” att säga nu då hahaha! 😂

  Reply
 • Jag älskar deras stil men jag kommer ha mitt långa kvar under sommaren och nog klippa kort till hösten 😍

  Reply
 • Word! 👊🏼😉

  Reply
 • <3

  Reply
 • Kolla in Xenia på översta bilden ! hela hennes kroppsspråk utstrålar självkänsla och trygghet .. inget sprättben eller ens en tanke på att ( nu måste jag se ut på ett visst sätt när jag blir fotad ) hon står verkligen över alla osäkra och vilsna wanna be kopior . såå cool ! Heja Xenia !!

  Reply
 • Ja hon är fett cooooool!

  Reply
 • Nu får ni väll sluta och kritisera Annica hela tiden, varför läser ni bloggen om allt Annica gör är fel man behöver inte tala om allt som man inte tycker om då är det bättre och va tyst. Vissa kommentarer är rent elaka.

  Reply
 • Jag tar inte alls åt mig. Jag trivs med mig själv, mitt utseende och den person jag är. Så låt folk hoppa på någon som kan hantera det istället för någon i sin närhet som don kanske sårar 😉

  Reply
 • Roligt att komma iväg och göra nånting! 😊
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • Jo det var kul

  Reply
 • Ja det syns verkligen en skillnad på dessa två tjejers utstrålning och självkänsla. Så naturlig och cool Xenia alltid är med en självsäker glow och en så skön framtoning! Sånt går inte att fuska sig till genom fillers operationer och botox osv… hoppas Xenia startar en egen blogg hon verkar vara en grym förebild för andra kvinnor och yngre tjejer. Typ en feelgood livsstilsblog! Hon verkar vara ett riktigt orginal och en välbehövlig frisk fläkt i en influencervärld fylld av så många kopiors ständiga behov av att passa in.. och sen mår 90% dåligt när dem inser att dem tappat bort sig själva i jakten på att passa in. Känns som hon lyfter denna bloggen rätt rejäkt också tycker det blivit mkt mer roande surfa in här nu.
  Tycker också som många nämnt här att A:s ansikte tyvärr börjat se allt mer märkligt ut.. kanske lätt man blir blind för det själv. Hoppas det slutar väl, kan inte va lätt när man väl dragit igång karusellen.

  Reply
 • Wow, vad ska jag säga?! Kul att ni gillar Xenia så mycket för hon är en grym tjej. Att ni sedan försöker trycka ner mig säger mer om er än det någonsin skulle säga om mig.
  Jag kan se ut som jag vill och gör precis det jag känner för. Pengarna rullar in, kan inte klaga 😉

  Reply
 • Men sluta jämför Annica och xenia. Vad larvigt. Dom är två olika personer. Och detta är Annicas blogg.

  Reply
 • Tänk vad folk väljer att spendera sin lediga tid på. det är ändå fint att dom tänker på mig 😅

  Reply
 • Bra att du tar det så. Men onödigt att en del skriver “jobbiga kommentarer”.

  Reply
 • Ja men det säger mer om dom än om mig 🙂

  Reply
 • Hahahaha, tack för dagens skratt. *pengarna rullar in, kan inte klaga* Härligt svar, you go girl!!
  Jag ser inga problem i att var och en gör som dom vill, utseendet ändrar sig naturligt med åren också.

  Reply
 • Hahahah det är sant, ju högre man klättrar desto fler vill dra ner en 😉

  Reply
 • Ju högre man klättrar? Vart har du klättrat? Vad har DU åstadkommit som är värt att va avundsjuk på som du tror alla är? 🤔

  Reply