Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | August 2, 2018

Ännu ett födelsedagsbarn


Jag har snittat en dusch i timman typ den här morgonen, det är så varmt och fuktigt på samma gång. Och imorse hittade jag inte min kontroll till min fläkt och fick panik då jag inte vågade dra ur kontakten och flytta till vardagsrummet. Ringde till Ellen då hon har en likadan och då berättade hon att man kunde parkoppla Dysonfläkten med sin telefon. Det räddade verkligen min förmiddag så nu sitter jag och jobbar typ 20cm ifrån den för att inte bli överhettad.
Igår kväll åkte jag, Xenia och Daniel ut till Ellen och Niclas lantställe. Det blev grillning och skådespeleri. Dom hade en killkompis över som gick teaterskola och vi hade det så kul. Jag har ju gästspelat i en webbserie förut och men det gick ju sådär…egentligen inte ens värt att nämna haha! Men jag skulle ändå vilja testa på att skådespela så jag hetsade Xenia att vi kunde ta en liten kurs i det bara för att. Det är ju så kul att testa på lite olika saker för härliga kontraster i vardagen. Jag själv, som ni kanske märker, älskar att gå på lite olika kurser och utbildningar och även om det är så att jag inte använder mig av dom kunskaperna längre fram så är det ju bara roligt att testa och man blir en erfarenhet rikare.
Vid tolvslaget blev det sång för vår älskade Xenia fyller ju år. Jag är så glad att denna tjej kommit in i mitt liv för så mycket roligt vi upplevt och gjort tillsammans. Vi har snart känt varandra i ett år men vi klickade så bra direkt och jag kan med handen på hjärtat säga att det här är en vän för livet! Jag skulle inte kunna tänka mig en framtid utan den donnan i mitt liv!
Så vi ska fira henne riktigt imorgon då vår kvartett hade lite för mycket jobb runtom idag men lite firande blir det ju såklart idag. Jag har precis slagit in presenten från mig, Ellen och Daniel och ikväll går vi på galapremiären av Mission impossible på Rigoletto. Så direkt efter min utbildning väntar röda mattan.


21 kommentarer21 kommentarer om “Ännu ett födelsedagsbarn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grillnings förbudet då?

  Reply
 • Grillförbudet är ju hävt på egen tomt sedan i måndags. I alla fall i Stockholmslän.

  Reply
 • Precis ☺️

  Reply
 • D gäller inte henne

  Reply
 • Det finns elgrillar…

  Reply
 • Ja det gör det ☺️

  Reply
 • Hej Annica! Hoppas du får en toppenkväll.
  Jag uppskattar dina skönhetsinlägg och alla tips så himla mycket. Skulle du kunna göra ett inlägg om solpuder? Jag tycker det är en sån djungel hur man ska tänka med nyans, skimmer, om man vill skugga kindben mm. Så hur man ska/kan tänka.
  Jag gillar nudelooken bäst 🙂
  Kram Anna

  Reply
 • Jag har vart lite off på den fronten men till veckan så kommer det bli lite annorlunda och mer skönhet!

  Reply
 • Var är kimonon ifrån? 😍

  Reply
 • Jag fick den på ett even…

  Reply
 • Lite nyfiken på vad som gör att du så så gärna vill exponera din kropp och framförallt rumpan och bysten ? är det för att du var så platt före bystoperationen ? och att du nu är stolt över att du “tränat” upp din rumpa ? Pratar du om detta på dina möten med psykologen ? Trodde att du numera ändrat din syn på vad som är viktigt i livet sen du blev singel och skaffat dej ett annat umgänge .. Jag hoppas och önskar att du till slut blir nöjd och trygg med dej själv så du får ett ärligt och härligt liv utan krav och tro på att det är det yttre som ger dej det som ger dej ro i själen och därmed ett härligt tillfredställande liv med vänner , släkt och alla som verkligen är viktiga i ens liv ! Ta alla råd du kan av trygga sköna Xenia !

  Reply
 • På vilket sätt exponerar hon byst och rumpa?

  Reply
 • Hej! Hoppas att du mår bättre idag!

  Reply
 • Men varför har du bara slutat med sminktips kl 12??? Du kan väll skriva vad det beror på. Inte bara strunta i det!?

  Reply
 • Det blir annorlunda den kommande veckan, då ska det bli som vanligt igen

  Reply
 • Fina silikonbröst du har Annica! 😀 Och fin näsa! 😀 Och fina läppar! 😀

  Reply
 • Talking to me?

  Reply
 • Märks att du inte prioriterar läsare på din blogg!? 😕

  Reply
 • Jag prioriterar min hälsa och vänner före allt annat!

  Reply
 • Ju mer annica bygger om ansikte mm så hon ser ut som en skyltdocka , hår ner till knäna som gör hela looken som hon sagt ju mer sämre psykiskt mår hon…
  Annica. SLÄPP detta jagande av perfektion. DÅ FÖRST kommer du må BRA!!!!
  VAD har hänt med dig egentligen??????
  Så så förändrad …….. TA DIG EN TANKE

  Reply
 • Hej T!
  Jag skulle vilja veta vem du är. Vad du har för utbildning och hur väl du känner mig. Jag vill även veta vad det är som gör att du tror att jag mår bättre av dina råd.
  När du har svaret på det är du välkommen åter 🙏🏻

  Reply