Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:23 | August 1, 2018

Be pride of who you are!

Innehåller adlinksByxor- Klick!

Hallå!

Jag har haft en ganska jobbig eftermiddag. Jag var på min utbildning men blev konstant störd av min telefon med brådskande samtal och sms så jag stängde av den för att kunna fokusera men så snurrade allt i mitt huvud. Sedan när jag var klar och försökte ringa upp de viktigaste samtalen så svarar ingen och sedan ringer alla upp på en och samma gång… Jag blev så stressad att jag nästan fick panikångest. Så nu ligger jag i min säng och tänker inte resa mig upp förrän imorgon. Eller jo jag måste ju gå ut med Stitch men jag har satt min mobil på stör ej och kommer låta den vara så till imorgon! Förlåt om det blev lite tråkig stämning här nu men det är så skönt att få ur sig saker och ting i skrift istället för att jag låter det gå ut över mina vänner…

Nu till något som är bra mycket mer viktigare och roligare, Pride! Det är ju Pridevecka och på lördag även parad men då kommer jag vara i Malmö så jag kan inte riktigt fira det med alla som är här i Stockholm.
Jag tycker det är så viktigt att vi verkligen lyfter upp detta för detta är en sak som ska vara självklar i dagens samhälle. Man ska få vara kär och älska vem fasen man vill! Alla har rätt till kärlek och identitet och få uttrycka sig på sina villkor och alla ska respektera det! Och därför vill jag uppmana er alla att göra det ni kan för att stötta detta för ett mer respektfullt samhälle.
Nelly har en kampanj där man kan köpa plagg med budskapet Equality och all vinst går till RFSL Ungdom och deras viktiga arbete för unga homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. Jag säger inte att ni måste köpa plagg för att supporta detta men jag tycker det är så grymt bra och viktigt att stora företag som tex Nelly gör sådana här grejer för att bidra till ett bättre samhälle!
Gör det ni kan och stå upp för varandra för alla har rätt till att älska och att älskas, vem du än är och vilken läggning du än har. Jag har så många HBTQ-personer i min omgivning, några står mig väldigt nära och ingen av dom är mer annorlunda än någon annan med en heterosexuell läggning!
Jag tycker det är fantastiskt att vi idag har kommit så pass långt att HBTQ-personer får adoptera. Det finns så många barn därute som behöver föräldrar som älskar dom ovillkorligt, och din läggning har inget med att göra hur mycket du kan älska ett barn. Att få växa upp med två mammor, två pappor, två transsexuella personer eller två hens är nog mer än ett föräldralöst barn kunnat drömma om. Det finns inget som säger att det är sämre för ett barn att växa upp i en sådan typ av miljö än med en mamma och pappa. Personer över lag som adopterar planerar och går igenom så mycket för att få ge sitt liv och älska ett barn ovillkorligt så att HBTQ-person ska få adoptera är för mig en självklarhet!
Vi lever inte i en perfekt värld men jag tycker att vi alla kan göra något för att bidra till en bättre sådan. Varesig du köper en tröja, skickar in en slant, går på paraden, står upp för allas rättigheter så betyder det så extremt mycket! Vi alla kan inte göra allt, men alla kan göra något. Så gör det du kan för att bidra till ett mer kärleksfullt samhälle!

Topp- Klick! // T-shirt- Klick! // Byxor- Klick! // T-shirt- Klick!


8 kommentarer8 kommentarer om “Be pride of who you are!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här