Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:32 | July 31, 2018

Fight Club Stockholm och tvättid

Alltså jag har kommit in i ett så jäkla bra och skönt flow. I höstas/ vintras bodde mer eller mindre jag och Xenia på Stureplan och festade typ tre gånger i veckan. Fortfarande helt nyktra men man blev ju rejält sliten av det. Man kan väl säga såhär att vi totalvände och nu tränar vi tillsammans istället och det är så sjukt kul! Jag är så glad att hon gillar träning nästan lika mycket som jag gör, det enda som är ett stort hinder för henne är ciggen. Rökning försämrar syresättningen och cirkulationen något enormt i kroppen så rökning och träning går ju inte direkt hand i hand men! Bättre att röka och träna än att endast röka! 😉
Vi båda har ju Bruceappen och det är ju då en app som samlat många träningsanläggningar. Man har ett enda medlemskap, du får träna när du vill på dessa anläggningar och det är helt utan bindningstid. Jag och Xenia har fått ett liten utmaning att testa 8 olika typer av träningsformer på Bruce för dom har ju allt från boxning, yoga, simning, klättring, padel, kajak, SUP, crossfit, dans mm. Detta skulle vi klara på 2 månader och det är ju inga problem. Vi hade kunnat klara det på två veckor men nu har vi ju vart bortresta och jag har min utbildning under denna vecka så nu försöker vi bocka av dom denna och nästa vecka. Jag har hunnit köra fyra olika pass via Bruce och det är Thaiboxning, MMA-bootcamp, crossfit samt kickboxningen som vi körde igår.
Vi kom till Fight Club Stockholm som ligger på Sankt Eriksplan och när vi kommer in så var jag lite nervös, jag vet inte varför då jag kört thaiboxning innan så jag vet ju hur man slår och sparkar men det är ju alltid så på nya ställen. Så det var ju skönt att Xenia och jag körde tillsammans. Läraren vi hade var ganska sträng och hård och jag gillar verkligen sådant för då vill man ju göra bra ifrån sig och ger allt. När vi körde så tog han mitsarna från Xenia som var helt slut och hade lite svårt för att komma ihåg kombinationerna och så fick jag köra med honom.
Det som jag älskar det är när personer får en att känna sig bra och det gjorde den här läraren. Först var han lite scary men sedan när vi väl körde så fick han oss att ta ut oss till max och jag växer väldigt mycket av det. När det var Xenias tur så var jag så trött då han fick mig att verkligen maxa, skulle verkligen vilja veta vad min puls var på. Och när hon fick till det… alltså jag blev så imponerad. Skulle Xenia verkligen satsa på kickboxning så tror jag fasen att hon hade vart farlig. Jag kunde inte sluta kolla på henne för hon var så jäkla bra och jag kände mig så stolt. Det känns så kul att ta med sig henne på saker som jag är ganska bra och tycker är kul, det är ju mycket roligare att dela sådana här saker med sina vänner. 😀

Som ni ser så var Xenia ganska borta efteråt, det var ganska svårt att få kontakt med henne innan hon fått i sig mat. 😀Vi åt något laxtallrik efteråt på ett sushiställe som låg alldeles runt hörnet. Den kunde inte suttit bättre!

Den här morgonen startade jag 6:30 med en kort promenad med Stitch för kl 7 hade jag tvättid. När jag hade proppat in maskinerna så stack jag iväg till Nordic Wellness för ett konditionspass. Jag körde 15min löpning, 15min rodd och 15min crosstrainer. Det är ett ganska skönt sätt att lägga upp konditionsträningen på för då hinner man inte lessna på maskinen. 😀

Sedan när jag kom hem tog jag tvätten, det var länge sedan jag hade såhär mycket att tvätta. Allt brukar rymmas i min tvättkorg men nu fick jag ta till Ikeakassen. Jag är lite allergiskt mot den, jag vet inte varför för typ var och varannan person använder sina Ikeakassar när de har tvättid. Kanske är just därför!? 😀

Sedan blev det lite snacks på balkongen, precis när jag satt mig plingade det på dörren och fröken X kom förbi. Älskar att vi bor så nära varandra och bara kan springa över när vi vill. Så nu ska vi sitta och mumsa i oss detta och sedan tar vi en härlig promenad innan jag sticker på min utbildning kl 14. 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Fight Club Stockholm och tvättid”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker det är så mycket roligare att följa dig när fest inte är prio ett på listan 😍👏
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • Vad kul att höra! 😀

  Reply
 • Du skriver ofta om Xenias så kallade fel och brister men framställer gärna dej själv som näst intill perfekt ! kanske inte medvetet utan mer för att du verkar tro att perfektion är det ultimata och ständigt strävar efter det , men de flesta av oss föredrar nog människor som är “mänskliga” och ärliga och kan bjuda på sej själva med just “fel och brister” . Tycker det är sorgligt att du förminskar en medmänniska som inte är sämre än dej alls och dessutom din vän .

  Reply
 • Oj vad du måste ha svårt att läsa mellan raderna och även vara lite bitter. För läser man så skriver hon om X på ett lekfullt sätt. Inget alls som går att uppfatta som att hon förminskar någon.

  Reply
 • Det handlar kanske mycket om hur man uppfattar det man läser, jag tycker inte att Annica framställer sig själv som perfekt då jag upplever henne som väldigt öppen med sina brister, mående osv. Kan däremot hålla med om att det ibland(!) kan framstå som att hon ”skämtar på Xenias bekostnad” på ett oschysst sätt via sättet hon skriver om hennes dåliga vanor och får henne att framstå som lite vimsig och klumpig. Samtidigt så får man som läsare ha i åtanke att skrift många gånger kan missuppfattas, det är svårt att avgöra ett tonläge och när man inte känner någon personligen så kan man inte heller veta jargongen dem emellan. Xenia beskrev Annica som peppande och att dom är väldigt snälla mot varandra i frågestunden och i grunden är det ju Xenia som är den enda som kan avgöra vad som är okej eller inte för henne, vilket jag tror att hon är vuxen nog att göra så jag tror inte att det går någon nöd på henne, Andrea. Det är okej att föredra en viss typ av människa framför en annan, uppfattar du Annica på det sättet så kanske du ska läsa en blogg som ger dig good vibes och lever upp till dina föredraganden 🙂 Kram!

  Reply
 • Bra skrivet Leoni !! Kikar in här ibland för att jag tycker Annica är väldigt duktig när det gäller att tipsa om bra produkter .. men jag tar till mej ditt råd 🙂 Ha en riktigt fin kväll .

  Reply
 • Då ska jag tipsa om mer bra saker för det kommer lite nytt nu till hösten 😉

 • Jag skulle aldrig såra någon av mina vänner medvetet. Xenia läste till och med inlägget innan jag lade upp det och skrattade bara åt det. Hon har självdistans och är medveten om hur hon är och vad hon gör och hon är fantastiskt, annars skulle jag aldrig vart vän med henne.
  kramar

  Reply
 • Helt rätt Marie 🙂

  Reply
 • Xenia är väl medveten om detta och jag hade aldrig skrivit som jag gjort om det sårade henne. Hon läste till och med inlägget när jag skulle publicera det. Jag skulle aldrig göra något för att medvetet såra mina vänner.

  Reply
 • Jag funderar börja på Nordic Wellnes verkar bra. Ja badvädret fortsätter men det ok för mej. Hade några dagar jag åt onyttigt men nu tar jag nya tag.

  Reply
 • Ja den som är i Lindhagen är grym, otroligt fräscht och bra utsikt 😀

  Reply
 • Vad ska du på för utbildning?😊

  Reply
 • Jag kommer berätta allt i höst 🙂

  Reply