Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | July 30, 2018

Sommarlooken

Innehåller adlinks

Då är jag på väg hem, jag och Xenia ska dra iväg och köra lite Fightclub via Bruce och jag måste hinna käka lite innan. Inte så jättesmart att äta såhär tätt inpå men hellre det än att inte äta alls.
Ni har säkert märkt av detta men det har blivit lite mindre skönhet på denna sida och det är för att jag själv inte använder mig av så mycket produkter som visar så stor skillnad på mig, i det här fallet snackar vi om makeup. Det är sällan som jag brassar på med smink för att jag trivs mer och mer utan. Och sedan är det ju så att ju äldre vi blir desto mer försiktiga måste vi vara med makeupen för det kan även bidra till att vi ser äldre ut. Nu är jag inte så gammal, 28 liksom men när jag lägger ögonskugga eller mycket färg på läpparna och tittar mig själv i spegeln så tycker jag själv att jag ser äldre ut.
Under sommaren så är det ju ganska vanligt att många drar ner på makeupen så jag tänkte visa er hur jag gör för att fixa mig “sommarfräsch”. Vilket inte alls är avancerat. 😉
Håret lockar jag numera med en konformad styler från GHD just för att skapa lite mer beachlook. Lite saltvattenspray i detta och det ser ut som att jag klivit upp ur havet, -ish. 😀 Den konformade stylern gör så att lockarna blir mindre ju längre ut i längderna på håret du kommer. Och när jag snurrar håret runt stylern så tvinnar jag det samtidigt just för att det ska bli lite mer “stripig” look istället för att mjukt svall.
Konformad styler- Klick! (Rea just nu för 1359kr!)
När det kommer till makeupen, ja här händer det egentligen inte så jättemycket. Jag tar lite BB-cream eller ingen bas alls och duttar ut i ansiktet med fingrarna. Sedan använder jag cremestick till contouring, hur jag använder crème contouringen kan ni läsa här! 😀
Brynen målar jag lite lätt med en tunn penna för att det ska se ut som strån och avslutar med en hållbar bryngel.
That´s it, det är så jag numera fixar mig. Själva makeupen tar inte mer än 5 minuter och eftersom jag tvättar håret två gånger i veckan max så fixar jag håret direkt efter tvätt och sedan dagarna efter bättrar jag bara på lite lätt med stylern. 🙂


Här ser ni också lite av min tatuering som jag gjorde på halsen, ni kommer att få se en tydligare bild av den senare. 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Sommarlooken”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fast hoppas du visar smink om du får nya produkter hemskickade till dej. Jag tycker mascara är fint det framhäver ögonen så mycket mer.

  Reply
 • Vill ni se mer smink? det är ju iofs mitt jobb så om ni vill får jag helt enkelt ta tummen ur och leverera ☺️

  Reply
 • Låter toppen. Visa när du känner för det. Ha det bra.

  Reply
 • Hej, du har så fina bryn. Kan du göra ett inlägg om hur du nopprar/klipper dina bryn, hur du fixar dem och vilka produkter du använder? Några andra tips kring bryn? 🙂
  Har du något bra tips på hur man tar bort hår på överläppen, utan att behöva göra de på salong? Hur gör du, kräm, noppra eller epilator?

  Reply
 • Jag har gjort ett ganska nyligen, här är det länkat: http://annicaenglund.se/stegen-till-de-perfekta-brynen/
  Kramar

  Reply
 • Kan alla dina operationer ha något med att göra att du använder mindre och mindre smink?

  Reply
 • Eller operationer kanske va fel, men alla ingrepp du gör och har gjort?

  Reply