Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | July 30, 2018

Middag i solnedgången

Xenia var oss här på lite kaffe, jag hade precis kommit ur duschen efter min morgonpromenad med Stitch och idag är det ganska okej väder. Liiiiite för varmt för min smak och jag är lite nojig över att ta cykeln till stan runt 14. Jag vill inte bli svettig och sedan sitta och känna mig ofräsch i tre timmar men att ta bilen och försöka hitta parkering den tiden i stan är i princip omöjligt.
Igår så åkte jag och Daniel till Hornsbergstrand för att äta en middag i solnedgången, jag gillar verkligen det området. Det är mycket nybygge och det känns som ett öppnare och högre Hammarby sjöstad. Jag skulle inte tacka nej till att ha en lägenhet där med utsikt över vattnet och solnedgången, det är så fräscht där!
Det var en behaglig temperatur på ca 21° och vi tajmade in solnedgången med att restaurangen stängde runt 22. Sedan ringde Xenia och vi alla möttes hemma hos mig och mös på balkongen till efter midnatt. Jag älskar att kunna umgås såhär med mina vänner. När jag bodde i Östersund så hade jag liksom inte det här “hänget”, jag hade ingen vänskapskrets så som jag träffade med jämna mellanrum utan det blev att jag bara hängde med mitt ex. Jag har ju liksom aldrig vart singel förrän nu och jag inser hur viktigt det är med vänner, det känns verkligen som att jag missade en viktig del när jag växte upp.
Och när vi sitter och pratar med varandra så känner jag nästan lite rädsla över att någon av oss kommer träffa en kille och så kommer den personen sakta men säkert glida ifrån. Kanske lite därför också som jag själv känner att jag inte är ett dugg sugen på förhållande, för att jag älskar mitt liv och min situation för mycket och inte vill byta bort det mot något. Jag vill att detta ska vara för evigt, att vi alltid kommer att kunna umgås såhär hur gamla vi än blir. Vi kan göra allt tillsammans, allt från att go bananas på de fetaste festerna till att chilla på en brygga vid Fredhällsklipporna och äta godis.
Umgås ni mycket med era vänner?


4 kommentarer4 kommentarer om “Middag i solnedgången”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är väldans glad över att du bor i min mobil igen! Livar upp mitt liv om inget annat! 😍
  Ser ut som en mysig kväll igår.. 🤗
  Jag tar gärna 2 st biljetter till Big slap till ett billigare pris! 😘

  Reply
 • Åh vas glad jag blir att höra! Känns så skönt att vara tillbaka 🙌🏻
  Skicka ett DM till @billyrooms på Instagram så löser han det 😍

  Reply
 • Snälla Annica var inte rädd för det, förstår exakt känslan men jag umgås SÅ mycket med mina vänner trots att jag har förhållande. Vi går ut på varsit håll men umgås även mycket med vänner tillsammans. Vi kanen gå ut och festa och tex dansa som galningar med honom och bara ha så sjukt jäkla kul precis som med en bästa vän. Har aldrig velat ens gå ut med killar i mina tidigare förhållanden, har bara känts jobbigt och tråkigt. Men när man träffat rätt känns ingenting jobbigt. Såklart man måste prioritera varandra också och såklart man kanske inte har exakt lika mycket tid till allt annat men det ska verkligen inte vara antingen eller. Jag älskar att umgås med mina vänner och skulle inte kunna leva utan dom. Du kommer också träffa rätt sen och då kanske ni alla kan hänga dessutom

  Reply
 • Jag hoppas att det verkligen blir så. Men fram till dess kommer jag nog rocka singellivet ett tag till 😘

  Reply