Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:01 | July 30, 2018

Min vecka och sista housefestivalen

Jag tror inte ni förstår hur glad jag är över att ha mitt Instagramkonto tillbaka, haha. Jag tror jag filmade överdrivet mycket onödiga saker igår bara för att jag var så glad. Folk har frågat mig om det inte vart skönt att fått “ofrivillig vila” och svaret på den frågan är nej. Jag är en arbetsmyra, jag älskar att jobba och när någon annan bestämmer över mitt jobb så får jag spel. Jag har extremt kontrollbehov över mina saker och att någon annan då kommer in och ger mig “ofrivillig vila” skapar bara mer stress.
Så nu känner jag mig lugn och kan fokusera igen som jag ska och jag insåg även att denna vecka är en riktigt rolig sådan. Idag till på fredag kommer jag vara på en utbildning mellan 14-17 på dagarna och jag kan väl säga såhär att i september-ish kommer ni nog få reda på exakt var det är jag gjort. Om inte tidigare. 😀
I eftermiddag har jag också bokat in mig på träning via Bruce på Fightclub. Imorgon kväll så ska jag på Justin Timberlakes konsert i Friends Arena. Torsdag ska jag på ett möte på förmiddagen som handlar om en streamingtjänst. Det här mötet skulle jag tagit för länge sedan men det kom så mycket i vägen, det är en streamingtjänst som även Avicii hade med att göra…
Sedan på fredagkväll åker jag ner till Malmö för på lördagen väntar Big Slap. Jag kan inte förstå att det redan gått ett år, jag kommer ihåg det som om det vore förra veckan. Det är så skrämmande när tiden bara flyger iväg såhär men jag är så brutalt jäkla taggad och kommer go crazy då det är sista housefestivalen för i år. Är det några som behöver och vill få tag på biljetter så hojta till, jag har några kontakter där du får köpa biljetterna för några hundralappar billigare. 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “Min vecka och sista housefestivalen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför skriver du “, det är en streamingtjänst som även Avicii hade med att göra…”??! Så vedervärdigt att använda hans namn för att göra reklam!

  Reply
 • Håller med, av vilken anledning nämner du det?????

  Reply
 • Instämmer till 100%.

  Reply
 • Det är inte för att göra reklam, absolut inte då hade jag nog satt det i rubriken.
  Jag tror inte ni förstår vilken inspiration han var för mig och när han gick bort så mådde jag så dåligt. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv så för mig hade det vart en dröm att få jobba med samma team inom den tjänsten.

  Reply
 • Sök hjälp!
  Det är inte sunt.
  Om du aldrig har mått så dåligt i hela ditt liv över en person du inte ens kände personligen utan bara lyssnat på hans musik så är det creepy anser jag.
  Du vet inte hur han ville ha sina ägg, det enda du vet är hans låt texter.
  That’s it!
  Sen att du drömmer en romantisk dröm om honom där ni möts och kärlek vid första ögonkastet uppstår är väl inte så konstigt egentligen men jag tror ändå det grundar sig i att du är en golddigger som skulle vilja träffa en snuskigt rik megakändis. Sen råkade det bli Avicii för att han nyligen tog livet av sig..och du lyssnade/inspirerades av hans musik.
  Och nu verkar du helt besatt av den drömmen.
  För dig egen skull, släpp avicii nu.
  Låt honom vila i frid!

  Reply
 • 💕

  Reply
 • …och dessutom har du lagt upp en gammal bild på dig och Steve Aoki … du kanske skall bli besatt av honom istället? Han lever ju åtminstone …
  Steve Aoki har precis som Avicii hade stora problem med alkohol. Och du som inte dricker alls och är besatt av träning och nyttig mat/sund livsstil … hur skulle det gå ihop? Nääh inte alls!
  Tittar man på dokumentären om Avicii så sitter han alltid med en cigg i munnen, ett glas alkohol i handen eller er stor snus i käften.
  Som sagt du hade INTE vänt dig om efter en sådan “typ” som Tim Bergling om han inte hade varit en sån megakändis och hade hundratals miljoner på banken!
  Släpp det nu … och kom tillbaka till verkligheten! Annars … sök hjälp!

  Reply
 • Det är ju för att det är från Big Slap förra året. Jag tycker absolut inte det är fel att ta ”fanbilder”. Jag är ett fan, jag fick möjligheten att ta en bild och tyckte det var häftigt. Ren ärlighet.

  Reply