Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:34 | July 29, 2018

Mitt Instagramkonto är tillbaka!


Alltså ingen är gladare än vad jag är just nu! Jag har äntligen fått tillbaka mitt Instagramkonto och det är sådan lättnat. Visst, allt är inte riktigt återställt ännu, det är vissa bilder som saknas, mina underkategorier samt de jag följde men Instagram jobbar på det fortfarande så att allt kommer tillbaka till 100%!
Jag vill ännu en gång tacka Viktor Frisk, Lisa Anckarman, Jennie- Lie Wickström för att ni tipsade mig om de som kunde hjälpa mig! Ulrika, John och Stefan som är mediapartner på Facebook/ Instagram som haft hand om ärendet och sett till att jag fått tillbaka kontot, jag kommer vara evigt tacksam. Och tack alla andra som på något sätt bidragit till att vi kunnat spåra kontot genom skickade skärmdumpar, anmälningar av kontot och jag kollade även igenom många av era DMs som ni skickat till personen. Alltså vilken jäkla backup jag har av er alltså, grymmaste följarna ever som supportar mig i det jag gör. Nu känner jag mig någorlunda hel igen!
TIPS!
-Får ni mejl om att verifiera er på Instagram, GÖR DET INTE! Kolla noga upp vad det är för mejl och kolla mejladressen som det är skickat ifrån. Det är en turkisk liga som skickar ut sådant här för att ta över konton.
-Till alla er som inte skaffat tvåvägsautentisering, gör det NU! Det gör att ni får ett sms varje gång någon försöker att komma åt era konton.


9 kommentarer9 kommentarer om “Mitt Instagramkonto är tillbaka!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men det vet väl alla vid det här laget att man inte ska klicka på länkar man får i mail. Vare sig det ser ut att komma från Instagram, din bank eller polisen.
  Är det så ditt Instagram blev hackat Annica? Att du klickat på något i ett mail du fått.

  Reply
 • Toppen, så skönt! Såg att CamCam ville höra från dig hur man löser det hela om ens Instagram blir kapat, hon blir nog glad för tips.
  För jäkligt med alla bedrägerier, undrar om någon betalar? Tror jag iof inte med ens jobb kan ju bli lidande och förstört. Verkligen glad att det löste sig för dig!!

  Reply
 • Du är grym. Stor inspiration för mig och många andra. Vet att du gjort ett liknande inlägg förut, men vore spännande att se ett inlägg där du genomgående går igenom vilka olika behandlingar du gjort. Fillers, såsom ansiktsbehandling osv. Upplever att ditt ansikte ändrats lite på senaste. Nyfiken på om du testat någon ny form av fillers / liknande. Håller tummarna för ett inlägg!
  Mvh M

  Reply
 • Hej Annica
  Mitt instagram konto blev hackat igår.. de ändrade mailadress och allting som var kopplat till min instagram så kan inte bara ”återställa” det.
  Hur gjorde du för att få tillbaka ditt? Jag kan inte hitta någon information alls för hur jag ska gå tillväga…
  kram

  Reply
 • Hej, mitt instakonto blev hackat idag. Jag har försökt på alla sätt och även anmält, men det ser inte ljust ut, hackaren har tagit över mitt konto, och såklart bytt lösenord (och mailadress). Tacksam för hjälp!

  Reply
 • Hej igen, vore mycket tacksam för kontaktuppgifter till John och Stefan, mediapartners fb/insta, som du nämner ovan. Tack så mycket på förhand!

  Reply
 • Har du några kontaktuppgifter till dom??? min blev hackad igår 😭😭😭😭

  Reply
 • Hej! Hjälp! Mitt instagramkonto har blivit hackat!
  Såg att du hjälp Engla med någon kontakt på hur msn gör?
  Skulle bli såååå glad om du hjälpte mig?

  Reply
 • Hej Annica!
  Mitt konto blev precis hackad. Kan du snälla säga vem jag ska kontakta har suttit Hur länge som helst med detta nu. Jag får seriöst panik. Har samarbeten som måste upp snarast. Kan du snälla maila till mig!!!!
  [email protected]

  Reply