Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | July 29, 2018

Arbetslös

Innehåller adlinkOutfiten hittar ni här- Klick!

Hej på er!
Jaa… jag vet liksom inte vad jag ska säga. Det känns som att jag är arbetslös utan min Instagram. Det tar sin tid men jag kommer att få tillbaka allt då Instagram kan återställa mitt konto, men då det är sommar och även helg så vet ingen hur lång tid det tar. Jag har tre kontakter nu på Instagram/ Facebook som sitter med ärendet så jag bara väntar på samtalet “nu är ditt konto återställt”. En bekant till mig var med om samma sak och jag hjälpte henne genom att skicka alla kontakter jag hade och hon fick tillbaka sitt dagen efter så det kändes jättebra att jag kunde hjälpa till och att det gick att lösa. Men då undrar jag varför det tar sådan tid med just mitt… 😔
Jag har insett hur beroende jag är av instagram nu när jag inte har det och inte är det för bekräftelsen utan det är för att där kan jag vara så spontan och mig själv. Jag gillar att underhålla och där känner jag mig ganska så rätt placerad. 👸🏼
Jag måste också säga att jag tycker ni är så fruktansvärt gulliga som skrivit till mina vänner på IG att ni saknar mig, det värmer. Jag har så bra och engagerade följare och det är så värdefullt i mitt yrke, så tack!. Och jag som tidigare kände mig ganska less på sociala medier känner mer än någonsin att jag bara vill köra igång igen. Det är verkligen som man säger, man saknar inte kon förrän båset är tomt. 🙏🏻
Men det enda jag kan göra är att vänta, inget kommer bli bättre av att jag deppar ihop eller surar. Jag sysselsätter mig med annat under tiden och just nu dricker jag lite kaffe och smoothie för kl 11 ska jag på ett crossfitpass via Bruce-appen. Kl 14 ska jag äntligen byta mina bildäck då jag fortfarande kör med vinterdäcken. (Don’t you worry, det är allround däck så dom har inga dubbar som förstör marken). Och sen i eftermiddag blir det nog lite kompishäng med Kexet och DP. Vi har hängt hela den här helgen, ätit hämtmat på min balkong, varvat det med turer till 7 eleven och snack om killar. 🙈
Måste även säga att jag är så glad när jag vaknade kl 6 imorse av att det spöregnade. Denna värme har vart olidlig och framför allt farlig så jag hoppas att den bidrog väldigt mycket till att dessa skogsbränder inte blir värre!


1 kommentarerEn kommentar om “Arbetslös”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket regn och åska. Åh att jag inte gick upp. Tycker det är häftigt med åska. Men kommer nog fler nätter med det. Hoppas nu det ordnar sej med instagram det blir nog fixat i veckan som kommer. 😊

    Reply