Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:18 | July 28, 2018

Lördagsuppdatering och 30års kalas


Idag är det perfekt väder, alltså verkligen ett Annica-väder. Det är behaglig temperatur, molnigt och fläktar, jag älskar det. Men för varje dag som går så inser jag ju verkligen att min favoritårstid är hösten, jag hatade den förut men det var för att jag kopplade den så mycket med min ångest. Men jag har verkligen insett att det är min favorittid för allt är så jäkla mysigt, fina färger, friska vindar, man kan ha mycket snyggare kläder utan att svettas ihjäl… ja jag längtar efter hösten.
Nu kanske ni också tänker “fan det är lördag, är inte Annica ledig?” Jo det är jag men eftersom jag inte kan uppdatera någon via min Instagram som fortfarande är kapad, alla bilder är raderade, mitt användarnamn är utbytt och även tagen av någon annan, alla som jag följde är bortplockade, så kände jag lite att jag kan uppdatera er idag på bloggen istället.
Jag kan i alla fall säga att läget är nog under kontroll, jag har kontakt med dom på Facebook och Instagram som sitter med ärenden som hackade konton. Jag fick faktiskt senast ett samtal idag från dom och alla hackade konton som den här personen haft på sitt bord har han löst så ja, jag känner mig trygg. Det är bara det att jag vill ju ha tillbaka mitt konto nu nu nu och dela med mig av allt, jag inser verkligen hur mycket grejer jag delar med mig av när jag inte har min telefon. Bara gårdagen var hur mysig som helst och därför får ni den här på bloggen istället.
Den 26e fyllde Daniel hela 30 år vilket är en milstolpe, dock ser han inte en dag äldre ut än 25. 🙂 Självklart så skulle vi ju fira detta, jag och mina vänner är verkligen så att när det är något speciellt så ser vi till att göra det ännu mer speciellt. Vi visar vår uppskattning till varandra väldigt ofta och mycket. Daniel landade 14 på Arlanda igår från Portugal så jag och Xenia åkte självklart och hämtade hem honom. Vi mötte honom med ballonger och sång och sedan körde vi förbi McDonalds som har blivit lite av vår grej när vi åker bil, alltid lite snabbmat sådär på vägen.
Vi släppte av honom hemma hos sig medan vi åkte vidare och räddade ordning för lite middag på Almaza som är en libanesisk restaurang på Kungsholmem tillsammans med Pierre. Strax efter 18 hade vi beställt en Uber till Daniel som han fick hoppa in i och den körde honom till oss på restaurangen och där ännu en gång möttes han av ballonger, sång och fantastisk libanesisk mat!
Vi pratade gamla minnen, de bästa han hade som 29-åring samt de värsta. Vad han hade för förväntningar på livet som 30- åring, vad han måste sluta samt börja med. Ja men ändå ganska djupa saker och jag personligen tror verkligen att det här är Daniels perfekta ålder. Det här är hans år!
Efter det så svängde vi förbi Daniel för att hämta lite badkläder, vi kom på att vi skulle ta ett kvällsdopp vid mig och Xenia. Vi försöker även sälja in till Daniel att flytta till vårt område för det skulle göra gott för honom. Där vi bor är allt fasen perfekt, du har nära till stan men även till natur, du har vattnet alldeles nedanför, får fina soluppgångar samt nedgångar, människorna här är supertrevliga, det är grymma förbindelser, det är bara så himla harmoniskt att bo här och man finner ett sådant otroligt lugn i kroppen. Så vi tog då med honom till en brygga vid oss och körde kvällsdopp innan vi gick hem till mig och mös på balkongen fram till 2:30.
Det var en superhärlig dag/ natt och jag älskar verkligen att jag har sådant underbart umgänge som jag har. Jag är så glad över att jag har lärt känna dom människorna i mitt liv som jag gjort och jag skulle verkligen aldrig vilja byta bort mitt liv mot något!


6 kommentarer6 kommentarer om “Lördagsuppdatering och 30års kalas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mitt väder med men några grader kallare gärna. vad fint ni firar daniel vilket fint leende han har. Ha det så skoj.

  Reply
 • Såklart att vi firar vår vän! 😀
  Han är så söt!

  Reply
 • Annica! Du har inte lust att göra mig superglad och dela min länk med Lyko där man får 100kr rabatt vid köp över 300kr om man handlar genom länken? Jag får 50kr för varje person som gör ett köp! Är i stort behov av en ny locktång men har inte rååååd 🙁
  http://referme.to/N6xutdo

  Reply
 • Trodde inte han var äldre än oss 😊
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • Han ser inte alls gammal ut 😀

  Reply
 • Ditt instagram konto akaannicastorys finns ju fortfarande kvar. Kan du inte använda det så länge?

  Reply