Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | July 27, 2018

Köpa mitt Instagramkonto för 50,000kr


Imorse när jag vaknade hade jag en feberkänsla i hela kroppen, allt pga det som hänt mitt Instagramkonto. Hade detta vart ett personligt konto som jag bara hade för att så hade jag såklart också vart ledsen men nu är ju detta mitt jobb och jag förlorar så mycket pengar på det här och skulle det inte lösa sig så blir det svårt för mig att hålla min business uppe… Jag klarar knappt av att tänka på det här för det ger mig sådan huvudvärk men hoppas och ber till gudarna att allt blir återställt!
Jag måste bara tacka Viktor Frisk och Lisa Anckarman som verkligen hjälpt mig otroligt mycket i detta, dom har dragit i alla sina kontakter och sett till att jag fått så mycket hjälp jag kan få och fast att inget är löst ännu vill jag också tacka Ella på United Screens som har kontakter som förhoppningvis kan hjälpa mig. Det är i sådana här situationer som man verkligen inser vilka inom denna bransch som är äkta och vill hjälpa andra. Men ni som fortfarande har Instagram, gå in och ge dessa människor extra mycket kärlek idag från mig! <3
Jag skrev ut en fråga på Facebook om det var någon som kände någon på Instagram som kunde hjälpa mig att få tillbaka mitt konto men jag fick inget svar. Och om jag inte minns fel var det andra Influencers som frågade för ett tag sedan om det var någon som kände någon på Instagram och vips, några dagar senare hade dom verifieringsknappar. Så ja, jag vet ju verkligen vilka som jag kan vända mig till när något sådant här händer.
Dock är inget löst ännu men jag känner ändå ett hopp eftersom jag nu fått tag på Ella via Lisa som har kontakter på Instagram så vi får se om det går att lösa. För att betala 50,000kr för att få tillbaka mitt konto som delvis är förstört känns inte sådär jättekul. Och sedan är det fasen bra mycket mer värt än den summan. Men jag ska försöka att hålla humöret uppe, det är ganska tungt då det känns nästan lite som jag gått i konkurs men jag tror innerst inne att detta kommer att lösa sig.


20 kommentarer20 kommentarer om “Köpa mitt Instagramkonto för 50,000kr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy vad tråkigt med 50000 också 😥 Hoppas och ber att du får tillbaka ditt konto fort.. Tänkte på det här hela dan igår att det är för jäkligt och att många bilder är borta. Tänker på dig
  😥 ❤️

  Reply
 • Ja det är så trist, jag är så ledsen över detta!

  Reply
 • Betala INTE. Finns inga garantier för att du får tillbaka det även om du betalar (råd jag fått från säkerhetsansvarig i min kommun).

  Reply
 • Betala inte då blir hon kanske hackad igen, tycker hon ska söka något annat att göra, blogg jobbet måste ju vara jobbigt när det händer saker
  som detta, och man ve aldrig om det går att fixa, hoppas det går bra för henne!

  Reply
 • Nej jag kommer inte betala.

  Reply
 • Varför ska hon sluta som influencer för det här? Alltså genuin fråga… det går ju att likställa med fysiska butiker som får inbrott. Ska de bara lägga av då även om de får tillbaka grejorna för att risken för inbrott finns?
  Instagrams kundtjänst måste ju kunna lösa det här.

  Reply
 • Nej det kommer jag inte göra, Instagram kommer förhoppningsvis lösa detta.

  Reply
 • Hej Annica, ska kolla med min bror som är IT tekniker, han jobbar med telefoner och appar, ska se vad han säger 😊

  Reply
 • Har du bytt lösenord på mail, facebook och andra konton? säkert någon som redan har sagt det till dig men viktigt att göra det nu när du har blivit hackad 😕

  Reply
 • Ja jag har gjort det. tack!

  Reply
 • Jag är så tacksam för all hjälp jag får! tack! <3

  Reply
 • Hej annica
  Brukar inte kommentera!
  Jag blir så arg! Fy fan! Hoppas det löser sig och att polisen hjälper dig, vad du än gör betala inte pengarna till personen! Gå via polisen och ta hjälp av någon som kan ta tillbaka kontot till dig!
  Massa kämpar styrke kramar till dig tjejen
  Hälsningar Tina

  Reply
 • Har du använt wi-fi utomlands?
  Det kan vara riskabelt, dom runt omkring kan på något sätt komma in i din mobil och ditt system när man kopplar upp sig via wi-fi har jag läst och hört. Kanske kan vara något sånt att den personen varit i närheten av dig på samma hotell/resa på samma wi-fi?
  Kan vara värt att kolla upp för att kanske den vägen lokalisera vem personen är. Nu står det Cypern men det behöver inte vara det.

  Reply
 • Utpressaren har ju raderat 1000 bilder nu. Det ska han inte ha betalt för.. Jag är ledsen, men det blir nog att skapa ett nytt konto och försök börja om med. Jag är hemskt ledsen för dig 😢. kram ❤️

  Reply
 • Tror på det som Tina Nyström skriver . Att du blivit hackad om du använt wifi utomlands då kan de tyvärr sparat uppgifter 😢❤️

  Reply
 • Ett litet hopp finns det ändå… det går att arkivera bilder på Instagram.
  Så bara för att det ser ut som bilderna är raderade så kan dom istället vara arkiverade.
  Hen kanske bara gör detta för att skrämmas och vill få folk att tro att bilderna är raderade.
  Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig Annica.

  Reply
 • Såg också nu att alla bilder är borta 4år tillbaka. 😔

  Reply
 • Hej, jag såg din Instagram konto nyss ville bara säga den personen som har hackat in sig på din insta har raderat hälften av dina bilder. Han eller hon har tagit bort ända tills 2014.

  Reply
 • Nu har den personen tagot bort allting

  Reply
 • Har du provat det jag skickade till din mail?

  Reply