Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | July 27, 2018

Fin balkong under 2000kr

Igår eftermiddag så åkte jag och Xenia en snabbis till Ikea. Jag ville pynta min balkong och hon behövde lite saker till sitt vardagsrum. Jag hade ju möbler sedan tidigare men det var liksom ingen mysig känsla så det som jag kände fattades var lite blommor, lyktor, en matta, kuddar och några filtar.
Så det jag köpte var en matta, fyra kuddar plus fodral, två lyktor, tre plastblommor då jag bara dödar riktiga och speciellt om dom ska stå på balkongen, en kruka, en grön filt som passade till blommorna samt en fårfäll som såklart inte var äkta. 🙂
Sådana smådetaljer gör väldigt mycket på en balkong och detta gick på knappt 1500kr. Jag fyndade riktigt billiga saker fast det gjorde väldigt mycket till balkongen. Jag hänger inte på balkongen under dagtid då det är så fruktansvärt varmt där och som jag berättat många gånger så är jag ingen solmänniska. Så jag hänger mer än gärna där under sen eftermiddag och kväll och då tycker jag även att det är som mysigast där. Att lägga sig i soffan med lite snacks och kolla Netflix är något som jag verkligen uppskattar.
Update gällande Instagram, inget nytt som hänt. Men det jag ska göra idag är att fira vår lilla Daniel som kommit hem från Portugal och har fyllt hela 30 år. Alltså det är en milstolpe alltså. Det är så kul att vi alla fyller så nära varandra, jag förra veckan, han nu och Xenia den 2a. Så det blir mycket firande och allt som går att firas ska man fira, speciellt födelsedagar!

Stor växt- Klick! // Träd- Klick! // Liten växt- Klick!
Soffan är två moduler som ni hittar här- Klick! (dom finns kvar i svarta kuddar)Grön filt- Klick! // Fårfäll (fuskpäls)- Klick! // Matta- Klick! Innerkudde- Klick! // Kuddfodral- Klick! // Lyktor- Klick! De vita lyktorna samt koralldetaljen är från denna sida.


9 kommentarer9 kommentarer om “Fin balkong under 2000kr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det råder totalt eldningsförbud i Stockholm just nu. Det är inte heller tillåtet att tända värmeljus, marschaller eller facklor utomhus.
  https://www.norrteljetidning.se/artikel/stockholm/nytt-beslut-om-totalt-eldningsforbud-stopp-for-grillande-pa-egen-tomt

  Reply
 • Maria – Annica har en balkong, inte en tomt 🙂

  Reply
 • Så mysigt o fint det blev .

  Reply
 • Men det runt balkongen är väl ändå en ljusslinga för julen ?

  Reply
 • Ljusslingor på balkongen året runt har dom flesta, i alla fall där jag bor.

  Reply
 • Åh vad mysigt det blev. Vart är cafébordet ifrån?

  Reply
 • Vad mysigt 😊
  http://nouw.com/sjosefine

  Reply
 • GIck in på insta och skulle se om det löst sig,då var det ett nytt namn, who…..am…..i2023!
  Får ett konstigt meddelande när man gödkänner kommentarer på bloggen!

  Reply
 • […] Hallen före. Här gjorde jag även om dörrarna och målade dom i samma färg som den platsbyggda bokhyllan som gjordes i vardagsrummet plus att vi smackade på lister.Bilden till vänster är tagen från köket till hallen och den till höger är tagen från hallen in mot köket.I hela lägenheten sattes stuckatur och den införskaffades från D-cor. Här är köket innan, det var helvitt med silvriga handtag.Jag tycker om mörka kök och trots att mitt kök inte är gigantiskt så valde jag ändå att köra på ett med mässingshandtag. Jag blev supernöjd med det och den dagen jag får in en taklampa så kommer det kännas mycket ljusare. 😀 Till vänster har jag mitt skafferi, mitten är det mikro, ugn och förvaring och till höger så har jag min kyl och frys som är integrerade.Såhär såg diskbänken ut och då stod kyl/ frys till höger.Här valde jag en marmorliknande stenskiva från Stenskivor.se och fläkten från Swedluxury.Bild taget från sovrummet in i köket.Blandare och ho beställde jag från Tapwell. Sådana detaljer tycker jag man ska lägga lite extra pengar på.Här var det en öppning mellan kök och sovrum, den valde jag att sätta igen.Snickeri1 hjälpte mig att bygga igen så jag knåpade ihop lite bilder på hur jag ville ha det och det blev jättebra. Perfekt att ställa kokböcker i samt färska kryddor. 😀 Trots att det är en vän till mig som äger företaget fick jag ingen rabatt…hmmm. Haha! 😀Här är före på mitt vardagsrum samt matplats. Det som jag fastnade för i denna lägenhet var ljusinsläppet. Det är ljust från tidig morgon till kväll då jag har soluppgången och sol fram till 14 ungefär. Sedan reflekteras ljuset från huset mittemot så det är otroligt bra ljusinsläpp.Här satte jag ett litet marmorbord samt stolar från Gubi- Klick! ångrar dock att jag inte tog dom i grå/beige. Påminn mig om att aldrig mer lyssna på mina tjejkompisar när det kommer till inredning, haha. 😀 Det blev en spegelvägg för att få rummet att kännas lite större och sådan kan man enkelt göra själv. Speglarna är från Ikea- Klick! och du får fyra stycken för 79kr! Här ser ni också stuckaturen och lampan är från By Rydens- Klick! Mitt vardagsrumsfönster, gillade verkligen att dom var något djupare med stenskiva.Såhär ser mitt vardagsrum ut nu. Det blev en platsbyggd bokhylla som Karlssons Golv & badrum gjorde som ja, många andra influencers har. Men det gör så förbaskat mycket i ett rum och jag ser inget fel i att inspireras av andra, det är ju bara jättekul att kunna hitta lösningar och idéer som skulle passa i hemmet, outfits, makeup eller vad det nu kan vara. Jag valde lite grå, beige, rosa toner i mitt hem så det blev en grå sammetssoffa. Mattan från Kilands Mattor är en grå heltäckningsmatta men jag måttbeställde den så den passade till mitt vardagsrum. Soffbord från Tom Dixon. Här ser ni även in till mitt sovrum.Nu har jag dock pyntat till min bokhylla med lite tavlor från Desenio.Här har vi mitt sovrum som också går i grå, beige och rosa toner. Lampan är från Flos- Klick! Puff från Jotex- Klick! Vägghylla som jag har som sängbord, kommer från Mio- Klick! (199kr) Överkast från Hemtex- Klick! Här ser ni även baksidan av bokhyllan från köket, det blev en platsbyggd garderob som även Snicker1 gjorde. Fortfarande ingen rabatt… Haha! Och sedan har vi balkongen som jag pyntade till förra veckan. Älskar att sitta och jobba här vilket jag också gör just nu men endast på kvällstid för när solen ligger på är det alldeles för varmt. Jag kan dricka mitt iskaffe här men så fort jag druckit upp drar jag mig in. 😉 Vart allt kommer ifrån kan ni läsa här! […]

  Reply