Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:31 | July 26, 2018

Ni hittar mig på Xenias konto


Idag får jag uppdatera från Xenias instastory så ni hittar mig där under dagen. Jag har mejlat Instagram och jag känner mig ganska lugn över att få tillbaka mitt konto, detta har ju hänt andra förut. Men det suger bara när det finns människor som vill sabotera. That’s life, jag försöker inte deppa ihop utan jag har badat med hundarna i över en timma och nu ska jag till Ikea en snabbis för att införskaffa saker till balkongen och Xenia ska köpa sig lite nya byråer till sitt vardagsrum. ☺️


10 kommentarer10 kommentarer om “Ni hittar mig på Xenias konto”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vill bara säga. Smart gjort av din kompis att få fler följare. Vem vet inte ens lösenord, om inte ens bästa vän. Medan du sov… Lita inte på någon mer än dig själva. Jag vet vad avundsjuka kan åstadkomma även bland bästa vänner. Inge illa menat. Men har erfarenhet av bästa vänner och avundsjuka. Barndomsvän till och med.. Va rädd om dig kram💖

  Reply
 • Äsch såklart man kan lita på sina bästa vänner.

  Reply
 • Ingen kompis har gjort detta, ingen har mina lösenord verkligen INGA. Och det är inga som man kan lista ut bara sådär heller. Detta har en hacker gjort och jag har kontaktat instagram som kommer förhoppningsvis lösa allt.

  Reply
 • Hur gick det med frågestunden till Xenia?

  Reply
 • Din Instagram har blivit hackad tror jag?!

  Reply
 • Ditt konto är igång på Instagram, med nån som bytt ut ditt namn och skriver att den heter Tilki Fox Hacker 😢

  Reply
 • Happy shopping. Ett tips åk inte för sent till IKEA gjorde det föra veckan och gud vad mycket folk det var där.

  Reply
 • Akhacker1 heter ditt konto nu, ändå uppfinningsrik människa som hackat det 🤦🏼‍♀️ Hoppas det löser sig!

  Reply
 • Läste just att nu heter hon logistic00, tror det stod det före innan det blev Akhacker1, allt är ju fortfarande försvunnet, tror det blir svårt det här
  hoppas det löser sig!

  Reply
 • Tråkigt att det försvunnit bilder från ditt Instagram konto också och det står att du följer 0, men dina följare är kvar. Hoppas verkligen du får ditt konto ❤️

  Reply