Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | July 26, 2018

Mitt konto har hackats


Jaha, så här startade min morgon. Med att mitt Instagramkonto hackats och tagits bort… Jag vet inte hur jag ska reagera, jag är såklart ledsen men hoppet är det sista som lämnar mig så jag hoppas att det går att lösa. Är det någon som känner någon som jobbar på Instagram får ni mer än gärna be dom kontakta mig på [email protected]
Eller egentlige startade jag min morgon med en promenad med hundarna innan jag hoppade upp på cykeln och drog till Nordic Wellness för ett cardiopass. Det här är så sjukt för första dygnet i Marbella så samlade jag så sjukt mycket vätska, jag har nog aldrig mött någon som samlar vätska som jag själv och det var efter flygturen. Ni kommer aldrig tro det men jag gick alltså upp 2,5kg i vätska bara första dygnet och sedan höll det i sig i några dagar. Sista dagen släppte det och nu idag så har jag gått ner nästan 4kg, jag pendlar otroligt mycket i vätska och det är fasta jobbigt alltså för jag vet liksom heller inte vad det kan bero på. När vi var i Marbella började jag misstänka att det kanske var mjölkprodukterna som gjorde det för att för några år sedan åt jag ju inga mjölkprodukter allt och då hade jag inte det här problemet. Så jag ska testa nu ett tag att skippa mjölkprodukter helt och se om det blir någon skillnad.
Okej planen idag förutom att försöka att lösa mitt instagramkonto är att fixa balkongen, bada med hundarna och jag skulle även förnya mitt körkort då det går ut men jag känner mig inte direkt taggad på att fixa mig lite och sedan sitta och vänta på att få ta en bild på trafikverket. Jag vill även ta den där för då kan man se hur bilden blir och jag vill ju ändå att den ska bli snygg då jag ska ha den i 10år framöver. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Mitt konto har hackats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • varför inte bara ta ett kort själv i en automat? då har du ju möjlighet att välja och ta om, osv 🙂
  https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Korkort/har-korkort/fornya-korkortet/fotot-pa-korkortet/

  Reply
 • Nej, det har inget med mjölken att göra. Det är hormoner, saltbalans och värmen som ställer till det! Jag har samma problem och det är inte kul att känna sig plufsig just på sommaren när man vill vara snygg och slimmad i bikini… Det man kan göra är att dricka ännu mer vatten (man blir konstigt nog mer svullen av att dricka för lite), skippa koffein och alkohol, inte överdriva saltintaget. Samtidigt så behöver vi extra salt i värmen så det är en svår balansgång. Att ta vattendrivande piller hjälper men kan vara mycket skadligt, livsfarligt i denna hettan. Så det är svårt att komma åt problemet tyvärr. Om det främst är benen som svullnar ska du tänka på att ha dem högt. Mina svullnar så det gör ont om jag sitter med benen på golvet mycket, flyga och bila långt är en mardröm. Har stödstrumpor och stay ups men det blir alldeles för varmt nu. Att promenera hjälper till att få igång cirkulationen. Kyla kan hjälpa, så bada och simma mycket. Ta kalla duschar och skippa hårdträning.

  Reply
 • Hej! Frågat tidigare men inte fått svar 🙂
  Vilken kamera har du?

  Reply
 • Man kan ta själv i automater! Sådana som står ofta i gallerior eller tunnelbaneuppgångar. Det gjorde jag och tog typ 20 bilder innan jag fick till en riktigt snygg hehe.

  Reply
 • Ja, ok. Jag brukar läsa o följa dej på Insta. Trodde du hade blockat mej först.

  Reply
 • Kontot finns kvar. Är dock nytt namn på den. Bilderna är än så länge kvar.
  Han kallar sig själv Tilki men instanamnet är nåt annat. För långt att komma ihåg. Har screenshot.

  Reply