Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:21 | July 24, 2018

När det lilla gör stor skillnad i hemmet!

POSTERS FRÅN DESENIO.SE

Exklusiv förtur på Desenios Big Summer Sale!
Med min VIP-kod “ANNICA35” får du förtur och ett bättre erbjudande, hela 35% rabatt på posters! Koden gäller mellan 24-26 juli. 

(Gäller ej ramar)

Jag tror vädergudarna hörde mig för nu är det molningt, fortfarande varmt men molnigt så jag kan sitta på balkongen och arbeta. Och hör på detta, lilla Annica har beställt en fläkt och får den hemlevererad idag. Är det något som jag är duktig på så är det att lösa problem och just nu är värmen mitt största problem haha. Då kan inte mitt liv vara så jobbigt just nu. 😀
Guys, jag älskar att göra om i hemmet men bara när det kommer till små detaljer. Jag har aldrig vart en sådan som gillar att möblera om var och varannan vecka. Så var min mamma, haha. När man kom ner för att äta frukost en morgon kunde vardagsrummet vara helt omgjort eller så hade hon flyttat vardagsrummet till ett annat rum.
Jag själv har ett “upplägg” som jag ser till att trivas med och sedan lägger jag till ett tar bort mindre detaljer. Nu har det tillkommit lite posters till mitt hem som gjorde en väldigt stor skillnad i mitt vardagsrum. Jag har ju min platsbyggda bokhylla men trots att jag ställt in lite dekorationer i den så har den inte känts riktigt fullbordad. Jag satt och kollade lite inspo och kom såklart på att några tavlor i den skulle göra stor skillnad. 😀
Så jag beställde hem 10st posters från Desenio.se i olika storlekar, inte för mycket olika färger utan det blev svartvita bilder men några också med mjuka rosa toner då det skulle passa med mina köksstolar. Jag beställde lite romantiska och kvinnliga posters då det är den känslan jag vill ha hemma. Lite girl power poster och blommiga, dom blev superbra hemma hos mig! Har man ett ganska enfärgat hem kan det vara hur fint som helst att sätt upp tavlor och posters som har jättemycket färg för att skapa liv i hemmet. Jag tycker också att det är superfint att matcha färgen i tavlorna med inredningen. Har man en blå soffa är det superfint att ha blå tavlor eller om man sätter dom i sovrummet så kan man matcha överkastet eller dekorationskuddarna som man har där inne.
Tavlor gör stor skillnad i hemmet och det kan bli så personligt också. De tavlor som jag har speglar mig väldigt mycket på något sätt, girl power, romantik, gillar att resa, gör lite som jag vill och älskar musik!
Vill ni också göra om lite i hemmet så har jag en VIP-kod till er som ger förtur och hela 35% rabatt. Koden är “ANNICA35” och den gäller från idag fram till den 26e juli. Happy shopping! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “När det lilla gör stor skillnad i hemmet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va fint. Ska kolla men vill ha vita ramar. Jag har stekande sol på balkongen. Kom hem nu och går nog ner och badar vid 8 i kväll. Perfekt.

  Reply
 • Så fina posters!
  Här kommer en fråga om ett helt annat ämne. Jag slingade håret hos frisören för cirka två månader sedan, jag frågade henne då hur jag ska göra för att bevara den kalla tonen i håret. Men det blev ett så himla luddigt svar, hon nämnde både silverschampoo, silverbalsam och colour refresh. Nu varvar jag mellan mitt schampoo och balsam jag alltid använt (Maria Nila Volume), silverschampoo och silverbalsam (Maria Nila) samt en colour refresh (Maria Nila pearl silver). Jag känner att det blir så himla mycket produkter och jag vet inte ens om allt behövs. Plus att det blir svindyrt haha!
  Hur gör du för att bevara din ton i håret? Använder du både silverschampoo/balsam och colour refresh eller bara något av det? Vad funkar för dig?
  Tacksam för svar!

  Reply
 • Själv vill jag nog också ha personliga foton på släkt och vänner .. som förmedlar en känsla eller påminner om en händelse jag blir glad av att se och minnas , eller helt enkelt bara se de som betyder mest för mej men som jag ändå inte kan träffa dagligen !

  Reply
 • Jag har bland annat en bild på mormor 87 år som skrattandes försöker ta sej upp i hängmattan på landet , och systersonen på 2 som mumsar hallon så hela fejset är som ett enda hallon ! Sen en del Gynning , Billgren , och Lerin ,, gissa vilka jag värderar högst ? 🙂

  Reply