Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | July 24, 2018

Köpa lägenhet utomlands

När jag kollade efter lägenheter så ville jag ha en med balkong i söderläge, tacka gud för att jag hittade en som bara har sol fram till 14 på dagarna för dagar som dessa är det fasen olidligt. Jag har heller ingen fläkt och tydligen är det brist i hela landet så jag har suttit och googlat mig runt efter någon men har dessvärre inte hittat någon. Jag har fått dragit för mina mörkläggningsgardiner för att inte solen ska steka in genom mina fönster och stängt igen mina dom för att inte släppa in varmluft. Vad är det för rekordsommar vi har? Det är ju helt underbart att vi har så fint väder men 20° och lite moln hade ju inte skadat. Gud jag kommer säkert att få äta upp detta. 😀
Jag var så trött och seg igår att det enda jag gjorde var att bädda ner mig på balkongen. Duschess kom även på kvällen då jag ska passa henne i en vecka så vi hade det så mysigt framför Netflix. Jag saknade Stitchis också men hon kommer idag istället så jag tänkte att på eftermiddagen ska jag ta med hundarna och sticka och bada. Det är liksom det enda som man kan sysselsätta sig med dagar som dessa.
Har suttit och kollat bilder från Marbella, fan vad jag vill tillbaka. Det hade vart så jäkla nice att ha en lägenhet för jag trivs så bra där nere. Men jag hade nog aldrig trivts av att vara där själv. Jag har ju kul när jag är där med mina vänner men att åka helt själv och bara vara är nog ingen jättehit. Men jag vill fortfarande stanna där ett längre tag, i någon månad i alla fall och ta med mig Stitch. Men just nu är det alldeles för varmt för henne så kanske september-oktober någon gång?
Har någon av er köpt lägenhet i Marbella? Vilken mäklare gick ni genom då och vilket område köpte ni i?


5 kommentarer5 kommentarer om “Köpa lägenhet utomlands”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fyndig har fläktar. Kram.

  Reply
 • Hanna Graaf jobbar som mäklare i marbella kolla med henne 🙂

  Reply
 • Go for it girl säger jag bara :).
  Jag och min man bor på Gran Canaria året runt sedan några år tillbaka och älskart, lever verkligen vår dröm här och känner oss så jäkla priviligierade att få kunna bo här och samtidigt få kombinera jobb med hobby som egentligen är samma sak för oss.. Så om det inte skulle bli Marbella och du letar alternativ här på GC så bara hör av dig, har maaaaassor av bra tips :). Kram från mig 🙂

  Reply
 • Bor i Marbella! Flyttade ner när jag var 19 år (2013) och stannat kvar sedan dess. Flyttade själv och träffade min nu sambo efter ca. 6 månader. Jag älskar dock att vara här själv! Vi äger ett webbföretag och reser mycket, oftast ihop men ibland på olika håll. De stunderna jag får vara själv härnere är så avslappnande och lugnande, så jag tycker inte alls att du ska låta “ensamheten” styra ditt val av att åka ner hit om du vill! Vi är ett stort svensk community här så finns alltid folk att hänga/träna med om man känner för det. Vi är en hel del svenskar som tränar på UP till exempel 🙂 hyr en airbnb i några veckor och känn efter! Bott i olika områden men älskar La Quinta. Nueva Andalucia är dock populärt om man vill bo i ett väldigt skandinaviskt område. La Quinta ligger jämte/lite högre upp.
  Kram!

  Reply
 • Hej fina Annica, självklart ska du ta dig hit ned och med Stitch såklart, träffade på er nu när ni var här du och Xenia ” Så härliga “. Emilio min sambo är Mäklare här kolla hans Instagram @marbellaemilio han hjälper även HannaLicious familj för bostad här nere. Vi flyttade ner för 5 månader sedan till paradiset. Även vi med vår lilla vovve som är en yorkshireterrier hon älskar det verkligen att få njuta i solen och promenaderna. Nueva Andalucia är mitt favorit område uppe i bergen, lugnt och mysigt. Säg till när du kommer ner så kan Emilio visa runt dig i massa områden och Stitch är välkommen att busa med vår lilla Mini. KRAM från Marbella

  Reply